reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

A my bylismy dzisiaj w tym Smyku I M podobnie jak ja zachwycon Murą...:) jeździł cały w skowronkach po sklepie...I z początkiem listopada zamawiamy:) no I zdecydujemy sie na kolor granatowy:)

reklama
Ikasia super, kolorek ciemny jest lepszy bo nie trzeba często tego zapierać i wciąż jest czyściutki.
A ja mam dalej rozkminkę, czy nowy, czy używany. Zobaczę jeszcze po ile przesyłka, wtedy moze wybór będzie łatwiejszy

Dziewczyny świetne wózki i ogólnie całe zakupy :)
Ja mam wózek ciemno fioletowy i myślę że jeśli drugi maluch będzie chłopcem to się z fioletu nie obrazi :)
Mam do was pytanie, jaki kupujecie leżaczek? Bo allegro pęka od ich ilości więc jak wybrać ten najfajniejszy? :) Macie jakieś rady? :)

Czikusia, fajny wózek - gratuluję korzystnego zakupu!
Ja powoli już w panikę wpadam, czy aby wszystko zdołam kupić do porodu, bo kasy ciągle mało i też kupuję co miesiąc coś... Rodzice dla Lenki postanowili kupić nam łóżeczko z wyposażeniem to już lżej będzie.
I tu pojawia się pytanie - jaki materac polecacie?
Bo ja pamiętam, że Julka miała piankę, ale wtedy to inne były potwornie drogie, a ja łóżeczko dostałam wtedy od brata mojego po jego córce, a teraz zastanawiam się jaki kupić. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Dziewczynki a co myslicie o tym wózku:

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: ABC 3TEC (4w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + baza do auta FAMILY FIX

Siostra przyjaciolki chce mi go sprzedac za 1000 zl plus łózeczko z fotelikiem. Praktycznie nowy,zapakowany uzywala go moze z 2 razy bo miala chyba ze 3 wózki, bo dostala w prezencie. Kolor white black. No wlasnie zastanawiam sie czy moze byc taki dla dziewczynki czy czarny nie bardzo. Poradzcie!!!!!!!!!!!!!!!

generalnie wozek super...tylko wydaje mi sie ze nie bardzo na zime...bo nawet jak w tą "pierwsza zime" nie bedziesz za duzo uzywac, to kolejna zima..dzieciak jeszcze nie chodzi I ja bym stawiala raczej na wieksze kola...ale to moje zdanie:)

reklama
tina-wózek czadowy....mnie sie bardzo podoba...a zdanie o zimie i wózkach mam następujące....jak bedzie wysoki śnieg żaden wózek nie pojedzie....jak juz to kazda bedzie brykać po odśniezonych terenach a tam każde kółko pociągnie.

co do koloru to ja tu nie rozumiem....wózek sie dobiera do płci???? jak juz mówiłam ja mam córke i kupiłam jej niebiesko czarny wózek....owszem chłopakowi nie kupiłabym dzikiego rózu ale cała reszta równie dobrze pasuje do chłopaka jak i dziewczyny.....a twój tina jest czarno biały więc taki elegancki-klasyczny i mnie sie osobiście baaardzo podoba.....no wózek z klasą

a jesli chodzi o materac to też miałam kokos gryka jak radzi blue i sobie chwalę....aczkolwiek nie miałam lateksowego więc nie wiem czy piała bym z zachwytu gdybym go miała...bardzo możliwe że tak.
Myśle że jesli masz kase i cie stac to skusiłabym sie na ten lateksowy....ale jesli musisz liczyć sie z kasą to w zupełności wystarczy gryka kokos.

ja też musze kupić drugi materac. Moja córa korzysta z niego do tej pory-przynosi go sobie pod tv i sie na nim kładzie jak bajki oglada. więc ten bardziej zużyty czyli jej wyląduje w kuchni w kojcu a nowy w sypialni w łózeczku...i chyba też kupie gryka kokos....nie mam bardzo kasy na coś lepszego

Ostatnia edycja:
Do góry