reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Vinga właśnie nie ma, siostra ma przyjechać z tym wózkiem, tyle, ze czerwonym i mi go pokazać. Mąż wraca za miesiac, a ja nie jestem na tyle mobilna, zeby pojechać do większego miasta i pooglądać wózki. Ja znalazłam nowy z przesyłką za 970zł i ostatni kolor został, nigdzie tak tanio nie ma, bo tak to po 1200zł

reklama
marika kolor swietny, sama siezastanawiam czy taki kolor pasuje dla chlopca, my mamy fotelik sliwkowy dla Dawida no ale akurat tego nikt nie widzi. Jak mowicie , ze moze byc to sama pomysle..

Czikusia wozeczek super, w tym spiworku an pewno nie zmarznie maluszek :-)

Czikusia no to gratuluje zakupu wózka:) Ja dzisiaj mojego M moze zaciągnę do smyka I poogladamy Murę:) znowu sobie nią pojeżdzę po sklepie...chciałabym już miec ja w domku:):)
A no I okazało sie ze od znajomego który jest kierownikiem w smyku dostaniemy rabat 20%:) wiec cena wózka wyjdzie 2200zl:):)

czikusia ja mam niebieski wózek a mialam pierwszą córe....i jakos gorzej w nim nie wygladała niż w rózu np. niebieski jak na mój gust jest uniwersalny...o ile nie ma na nim traktorków i samochodow.
Sporo rzeczy młodej kupowałam w niebeiskim kolorze...i teraz dla syna mam jak znalazł
ale twój wózek bardzo mi sie podoba...śpiworek też na pewno bardzo sie przyda...i moj też kosztowal coś około 800 zł ale miał jeszzcze fotelik i nosidełko...wiec mysle ze cena podobna

diablica tez racja ale juz np chlopca w roozowy nie wsadzisz bo to juz by wygladalo dziwnie hehe ;)))kolorek wydaje mi sie przyjazny neutralny delikatny myslalam tez nad zielonym albo czerwonym ale zostal ten mam nadzieje ze bedzie nam sluzyl:))
ps a jaki wozeczek kupowalas? dobrze sie sprawdzil?

Czikusia, wózeczek bardzo ładny i w moim kolorze;) Zainteresowało mnie to wkładanie do auta - w ogóle jest problem by go złożyć i się zmieścił czy to tak na początku ciężko Wam było rozgryźć jak to zrobić?
I pytanie do dziewczyn które mają X-LANDERA XA - jak tam wygląda kwestia złożenia i spakowania do auta?

Vinga, ja też tak myślę by wszystko u jednego sprzedawcy kupić:tak:

czikusia ja nie pamietam nazwy a nie jestem u siebie żeby sprawdzic nazwy....wiesz co ogólnie to u mnie była sprawa odrobine nieprzemyślana bo ja rodziłam w listopadzie przy -20 stopniach i takim śniegu że samochód po dach zasypało tak więc spacery były nie możliwe....na szczęście mam werande oszkloną i tam się werandowaliśmy ale ale tez nie długo. najbardziej gomdola przydała mi sie do oduczania młodej od bujania na rękach[miałam taki problem bo przy kolkach lekarka kazała młodą bujać i faktycznie ja to uspokajało ale po kolkach bujanie zostało] i bujanie w wózku było lepszym wyjsciem....także owszem zadowolona byłam aczkolwiek ze spacerówki długo nie korzystałam..tylko koło domu a ja mieszkam na wsi..nie ma tu chodników a ja wtedy jeszcze kostki nie miałam koło domu i ta spacerówka z pompowanymi kołami to było ponad moje siły...cięzka jak diabli. Dokupiłam coneco nazwy nie pamietam ale aluminiowa spacerówka leciutka i zwrotna i słuzy nam do teraz....mysle że jeśli jest długa gondola to na wiosne też nas wesprze....

jagus sklada sie bardzo prosto i zajmuje malo miejsca tylko mi ciemnoty nie wiedzielismy co trzeba nacisnac;)))
diablica no wlasnie i dlatego postanowilam zainwestowac wiecej pieniazka w jakas wypasiona spacerowke na pozniej;))

czikusia wózek na prawdę super, widzę, że ma fajne koła, nie takie malutkie, uważam podobnie jak Ty, że nie jest najważniejsza jakaś super firma, logo itd;-) sama chce kupić wózek do max 1500 ale to z fotelikiem, choć mam wielką nadzieję, że uda nam się coś tańszego znaleźć :-)

reklama
Do góry