Monika ja mam z Fisher Price taki z plastikowymi biegunami od 0 do 18kg, super trwały godny polecenia, wczesnej wklejałam fotkę, jakby coś to odezwij się i poszukam. Mój synek używał go jeszcze niedawno, teraz schowałam, bo posłuży dla dzidzi
Siva ja miałam materac gryka kokos, w tych czasach był polecany kiedy rodziłam synka
Tina ogólnie wózeczek fajny i lekki, a lekki właśnie dlatego, że ma koła piankowe. Mi w tym wózku najbardzej podoba się fotelik i baza, oraz waga wózka. Cena jest bardzo wysoka, a tysiąc zł to 1/3 ceny więc ok. Za coś tam płacić trzeba, więc pewnie to wózeczek godny polecenia. A co do koloru to ja uważam, ze bez różnicy jaki, tylko nie różowy dla chłopczyka. Sama zastanawiałam się nad czarnym z zółtymi wstawkami, anie wiem kogo nosze w brzuszku
Kaha ja kiedyś w swoje ubranka to lalki ubierałam
Jaguś to tak jak ja, jak dowiem się, kto tak mnie kopie to wtedy zacznę zakupowe szaleństwo i przeglądanie ciuszków które już mam po synusiu
Kasia1504 z tym czarnym to tak nie do końca, ze się nie brudzi, pomyśl jak nosisz bawełniane spodnie i tylko dotkniesz do czegoś, zaraz się brudzą, bo na czarnym wszystko widać, chyba, ze materiał jest śliski i łatwo takie zakurzenie wytrzeć
Fifka czasami takie suszarki można spotkać za 30 zł, właśnie takiej poszukuje, w lidlu ma być, ale troche droższa
A ja zastanawiam się nad takim wózeczkiem
Produkty znajomi mogą odsprzedać w kolorze bezowym, jak cena będzie rozsądna chyba się skuszę. Spacerówkę w razie czego mam, taką 7,5 kg