reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
wiem ze ytroche wczesnie ale coz z mezem jestesmy mega spontaniczni :)))) moja mama cieszyla sie jak dziecko (bo obecnie jest u rodzicow) jak go zobaczyla po przyjsciu z pracy;))
pokombinowalismy pocwiczylismy skladanie sprawdzilismy wszystko zlozylismy spowrotem i czeka w wielkim worze na szafie:)

Czikusia wcale nie za wcześnie :) ja tam wolę wcześniej wszystko mieć niż później latać w ostatnim miesiącu i wszystko załatwiać
dziś oglądałam wyprawki na allegro (tzn to czego jeszcze potrzebuję), szukam jednego sprzedawcy i żeby u niego wszystko kupić

Hey dziewczyny a czy fioletowy wózek nadawałby się dla chłopca?? 199_6.jpg Bo zastanawiam się nad takim, tylko aukcja jest bez fotelika. Espiro Vector Pro 2w1

Załączniki

• 199_6.jpg
    199_6.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 26
Szkoda, ze nie mogę zobaczyć na żywo. Tylko jeszcze ciekawe jak z przesyłką, ile ona wyniesie bo ten wózeczek 2w1 znalazłam za 600zł z gwarancją do pażdziernika 2014, a nowy z przesyłką mogę kupić za 970zł. I sama nie wiem co robić. Bo jak przesyłka wyniesie 100zł to łącznie 700zł. Troche dołożyć i będzie nowy, tyl że kolor niebiesko czarny

Marika przesylka w zyciu nie wyjdzie ci az 100zł na allegro bodajze do 50zł max kosztuja przesylki wozkow i lozeczek spojrzyj z ciekawosci przy aukcjach ile za przesylke doliczaja
uzywany oszczednosc i mozna trafic na naprawde zadbany wozek z drugiej strony czesto w uzywanych wozkach sa ukryte wady i wez szukaj czlowieku pozniej czesci na takiej samej zasadzie jak "klepane" samochody ale tutaj masz wozek na gwarancji i to do pazdziernika 2014!!
ja wolalam dolozyc 100zl i kupic nowy mialam okazje go wyprobowac pojezdzic nie jest to super firmowy wozek ale kto powiedzial ze to co drogie musi byc najlepsze;))
decyzja nalezy do ciebie

Jeden wózek właśnie taki tylko czerwony używany mi sprzed nosa sprzątnęli. Tam wysyłka takiego 3w1 miała być po 50z. DZwoniłam dziś do tej kobiety, zeby zapytać o kuriera i dlatego tak tanio bo wysłałby znajomy co ma firmę i umowe z kurierami podpisaną. Wszytsko zależy od wymiarów pudła, jutro kobieta ma mi podać.
NA prawdę nie wiem czy używany czy nowy, w sumie później go sprzedam to i tak część kasy się zwróci

reklama
Marika a może poszukaj u siebie w okolicy takiego wozu, zaoszczędzisz na wysyłce a i będziesz mogła go na żywo obejrzeć. popatrz np na tablica.pl

Do góry