reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

troche sie nei zgodze bo jednak mi np. sie duza gondola przyda bo zamierzam do neij wlozyc spiwór a maly dodatkowo bedzie w kombinezonie wiec nie chcem zeby mu bylo ciasno ;(
moja luska urodzona 10 czerwca pojezdzila w gondoli tylko 4 miesiace bo okolo 10 pazdziernika musialam ja przelozyc do spacerówki bo jej bylo ciasno jak dalam jej spiwór a bylo naprawde dla mnei za chlodno na koc, u fifi to troche co innego bo ona chustowala malego.

reklama
blue - mi się wydaje, że max dwa miesiące powozisz w śpiworze i kombinezonie. Urodzisz w styczniu, to na pewno wyjdziesz dopiero co w luty. Później mamy marzec i kwiecień, to mi się wydaje, że dziecko się zapoci :) To oczywiście moja sugestia, każdy robi jak uważa :) Nawet po sklepach jak jeździłam mówili że w gondoli mało co powożę :)

Monika, śliczny kolorek! Ja marzyłam o fiolecie lub czerwonym, no ale trafiła nam się świetna okazja, więc nie wybrzydzałam... Jak się przesiądziemy na spacerówkę lżejszą, to wtedy sobie odbiję :)

A ja mysle ze w gondoli to ja bede bujac malego ciagle bo jak nie jak tak jak mezowaty zpracy wroci ja go bede wykorzystywala bedzie bujal malego... Zreszta moje znajome wkladaly malca do wozeczka jak marudzil kolysaly to ja sie bede uczla jezdzic po domu z malcem :)

Mam pytanie: co ładniejsze prosze o numerki no juz tonacje barw to sprawa indywidualna ale co ładniejsze???? Plissss

1.pomarańczowy z zielonym - zielony z pomarańczowym
2.turkusowy z brązowym - brązowy z turkusowym

pustiszi kochana ale to zalezy bo ja np. musze wiedziec czy chodzi o pokoj czy np wózek :)) hihi

kaha masz racje tylko mi chodzi o to ze jak odrazu kupie mala gondole to wgl mi ten spiwro nie wlezie :)

Ja tez kupie z ciut glebsza boooo chce zeby Fikołajek to miał jak w chatce puchatka jak u mamusi zeby czul sie cieplutko :)

Blue - heh no o a tak na okoo ???? :) ps. Pokój tylko ciiii ;-)

Brąza mam cudnego gorzej sie o turkus boje :)

blue- to zależy co masz na myśli mówiąc "mała gondola" :) Bo w sklepie widziałam, malutkie i ogromne :D hehe

Np. Tako laret jest wielgachnym wózkiem, po złożeniu i w ogóle w porównaniu do tako alive ,który chcę kupić :)

pustiszi kochana ale to zalezy bo ja np. musze wiedziec czy chodzi o pokoj czy np wózek :)) hihi

kaha masz racje tylko mi chodzi o to ze jak odrazu kupie mala gondole to wgl mi ten spiwro nie wlezie :)

reklama
zdjęcie (4).JPGmnie wożono w takim czyms i heca była .... :)

no i ja bardziej na turkusa stawiam i juz potwierdziłam sie w sobie.... :)

Załączniki

• zdjęcie (4).JPG
    zdjęcie (4).JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 41
Do góry