reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Aniteka - dokładnie masz rację. To samo im mówię. Skoro coś jest na rynku to dlaczego nie skorzystać? :)

Anisen - Dlatego każda z nas ma odmienne zdanie i kupuje jak uważa :) Ty widzę mieszkasz w górach to u Ciebie rzeczywiście zima trwa dłużej. Ja mieszkam we Wrocławiu w mieście i tutaj zawsze było cieplej już w marcu:)

Zgadzam się z Antinetką. Pewnie, że kiedyś wielu rzeczy nie było i trzeba było sobie radzić. Ale jak te nasze mamy były umęczone, sama pamiętam pranie we Frani, masakra - to wymienianie wody, osobne płukanie, ile to czasu schodziło... no ale są tacy ludzie, co to są przyzwyczajeni do starego i ich nie namówisz na nowe... jakby wszyscy tacy byli to do dziś byśmy mieli wychodki na dworze i jedli z jednej miski... bo przecież tak się da :D

ja tam mam zamiar korzystać ze wszystkich wynalazków ułatwiających życie :)))

dziewczyny z Wawy - gdzie może być duży wybór wózków, żeby je sobie pooglądać na żywo? Świat Dziecka? ja kojarzę tylko jeden sklep niedaleko placu Bankowego, w Alejach Solidarności

i coś w stolicy z ubraniami ciążowymi?! bo na gwałt potrzebuję, nie mam co na dupsko naciągnąć :(((

Malinka, Świat dziecka masz na Al. Krakowskiej przy CK61 i w Jupiter Centrum, ale na Krakowskiej chyba największy.
My tam oglądaliśmy, tam rajdowałam Teutonią po sklepie :)
Co do ciuchów - jak chcesz nowe, to np. w CH Reduta jest Okame na 1p., na Ursynowie na KEN 21 chyba jest sklep-komis z rzeczami dla dzieci i ciuchy ciążowe też mają, i sklep z używanymi ciążowymi 9 miesięcy na Grochowskiej, tu masz linka: NASZE SKLEPY - "9 miesięcy" ODZIEŻ CIĄŻOWA, NOWA I UŻYWANA ODZIEZ CIAZOWA WARSZAWA

dzięki :) ta Al. Krakowska to kurczę daleko od nas, zupełnie po drugiej stronie, bo my z Legionowa, ale może autem tam w weekend pojedziemy skoro największy wybór :)

dobrze, że metro już normalnie jeździ to i na KEN dam radę ;)

Malinka, coś mi się tłucze po łepetynie, że na Mehoffera albo na Modlińskiej też coś jest, ale musiałabyś w googlach sprawdzić. I na Pragach obu też są, generalnie chyba po prostu musisz lumpeksy obczaić okoliczne...
Jest taka "sieciówka" Szmizjerka, coś mi koleżanka mówiła, że tam chyba też są, tylko nie pamiętam - ciążowe czy dzieciowe.

No to Fikolajek bedzie mial braz z turkusem :) dziekuje za podpowiedzi

Ania - a jeszcze taka spacerówka jak krzeslo w szkole byly hehe

reklama
Aniia - a specerówka taka tylko ta widze lezy
zdjęcie (6).jpg
a co do fotek to nie ja na nich.. ja ich nie znam obce dzieciaki z googla tyle ze w wozkach jak moje hehe

Załączniki

• zdjęcie (6).jpg
    zdjęcie (6).jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 60
Do góry