reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Aniteka - dokładnie masz rację. To samo im mówię. Skoro coś jest na rynku to dlaczego nie skorzystać? :)

Anisen - Dlatego każda z nas ma odmienne zdanie i kupuje jak uważa :) Ty widzę mieszkasz w górach to u Ciebie rzeczywiście zima trwa dłużej. Ja mieszkam we Wrocławiu w mieście i tutaj zawsze było cieplej już w marcu:)

Zgadzam się z Antinetką. Pewnie, że kiedyś wielu rzeczy nie było i trzeba było sobie radzić. Ale jak te nasze mamy były umęczone, sama pamiętam pranie we Frani, masakra - to wymienianie wody, osobne płukanie, ile to czasu schodziło... no ale są tacy ludzie, co to są przyzwyczajeni do starego i ich nie namówisz na nowe... jakby wszyscy tacy byli to do dziś byśmy mieli wychodki na dworze i jedli z jednej miski... bo przecież tak się da :D

ja tam mam zamiar korzystać ze wszystkich wynalazków ułatwiających życie :)))

dziewczyny z Wawy - gdzie może być duży wybór wózków, żeby je sobie pooglądać na żywo? Świat Dziecka? ja kojarzę tylko jeden sklep niedaleko placu Bankowego, w Alejach Solidarności

i coś w stolicy z ubraniami ciążowymi?! bo na gwałt potrzebuję, nie mam co na dupsko naciągnąć :(((

Malinka, Świat dziecka masz na Al. Krakowskiej przy CK61 i w Jupiter Centrum, ale na Krakowskiej chyba największy.
My tam oglądaliśmy, tam rajdowałam Teutonią po sklepie :)
Co do ciuchów - jak chcesz nowe, to np. w CH Reduta jest Okame na 1p., na Ursynowie na KEN 21 chyba jest sklep-komis z rzeczami dla dzieci i ciuchy ciążowe też mają, i sklep z używanymi ciążowymi 9 miesięcy na Grochowskiej, tu masz linka: NASZE SKLEPY - "9 miesięcy" ODZIEŻ CIĄŻOWA, NOWA I UŻYWANA ODZIEZ CIAZOWA WARSZAWA

dzięki :) ta Al. Krakowska to kurczę daleko od nas, zupełnie po drugiej stronie, bo my z Legionowa, ale może autem tam w weekend pojedziemy skoro największy wybór :)

dobrze, że metro już normalnie jeździ to i na KEN dam radę ;)

Malinka, coś mi się tłucze po łepetynie, że na Mehoffera albo na Modlińskiej też coś jest, ale musiałabyś w googlach sprawdzić. I na Pragach obu też są, generalnie chyba po prostu musisz lumpeksy obczaić okoliczne...
Jest taka "sieciówka" Szmizjerka, coś mi koleżanka mówiła, że tam chyba też są, tylko nie pamiętam - ciążowe czy dzieciowe.

No to Fikolajek bedzie mial braz z turkusem :) dziekuje za podpowiedzi

Ania - a jeszcze taka spacerówka jak krzeslo w szkole byly hehe

reklama
Aniia - a specerówka taka tylko ta widze lezy
zdjęcie (6).jpg
a co do fotek to nie ja na nich.. ja ich nie znam obce dzieciaki z googla tyle ze w wozkach jak moje hehe

Załączniki

• zdjęcie (6).jpg
    zdjęcie (6).jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 55
Do góry