reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Wymieniłam jednak te butelki na ten zestaw ze sterylizatorem i powiem Wam, że jestem mega zadowolona. Nawet jak czegoś używać nie będę to zawsze mogę ogłosić i sprzedać, a tak to przynajmniej mam pewność, że w razie co to wszystko mam :-)
A taki zestawik teraz mam:
Zobacz załącznik 580888
Bardzo fajny :) Mialam identyczny :) Co prawda nie wszystkiego uzylam :) Ale I tak warte swojej ceny :)

reklama
Ania: tez lubię Tomme Tippi - oby ci się przydał zestawik, bo ja np. z tego co tu widzę to użyłam tylko parę razy butelki TT i laktator )ale tu chyba nie ma?) - moja odkąd skończyła pół roku piła wodę z niekapka - butelek i smoczków butelkowych nie chciała, ale parę razy musiała odciągnięte mleczko wypić i z bólem, ale dała radę:-p bo to cycocholiczka była, a ja jak bar mleczny - kapało ciurkiem ze mnie :-D

malinka: aaa no widzisz, to buszuj i kupuj, jak ci to sprawia frajdę:))) ja po prostu nie cierpię łazić po sklepach, za to w necie to mogę buszować godzinami i kupować ;)

To będę polować, mam nadzieję że uda się trafić coś w fajnej cenie:) W ogóle mam nadzieję że jak już zacznę wszystko kompletować to uda się kilka ciekawych licytacji wygrać;-) Dziś np. przypadkowo weszłam na allegro jak kończyła się aukcja wanienki ze stojakiem - ktoś ją trafił za 1,25 zł i to z odbiorem osobistym w Warszawie więc jak ktoś tam mieszka to oferta rewelacyjna:-) Wanienka była w super stanie i jedynie korek był podobno do wymiany:tak:

Jaguś ooo hehe no to deal dnia chyba :-) ja weszłam na stronkę taka irlandzką gdzie Polacy się ogłaszają i też jest pełno ofert, że ciuszki do sprzedania, a to chodzik, leżaczek, a to coś tam, albo np ktoś chciał oddać łóżeczko za dwie paczki mleka :-) ale już stare było to ogłoszenie... będę tam częściej zaglądać i polować, może uda się trafić coś fajnego w przystępnej ofercie :-)

No ja też tak myślę, pewnie allegro też będzie bardzo pomocne, to też super sposób by trochę zaoszczędzić - ludzie wysprzedają np. kilka, kilkanaście ubranek po 1 zł każde więc też można niezłe rzeczy wyhaczyć za niewielkie pieniądze:tak: A z tą wanienką to faktycznie ktoś miał szczęście, przecież to za darmo:-) Jedyny minus jest taki że przy większych gabarytach zazwyczaj w grę wchodzi tylko odbiór osobisty:) Mam nadzieję że np. łóżeczko uda nam się w ten sposób okazyjnie kupić:-)

reklama
Do góry