reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Wymieniłam jednak te butelki na ten zestaw ze sterylizatorem i powiem Wam, że jestem mega zadowolona. Nawet jak czegoś używać nie będę to zawsze mogę ogłosić i sprzedać, a tak to przynajmniej mam pewność, że w razie co to wszystko mam :-)
A taki zestawik teraz mam:
Zobacz załącznik 580888
Bardzo fajny :) Mialam identyczny :) Co prawda nie wszystkiego uzylam :) Ale I tak warte swojej ceny :)

reklama
Ania: tez lubię Tomme Tippi - oby ci się przydał zestawik, bo ja np. z tego co tu widzę to użyłam tylko parę razy butelki TT i laktator )ale tu chyba nie ma?) - moja odkąd skończyła pół roku piła wodę z niekapka - butelek i smoczków butelkowych nie chciała, ale parę razy musiała odciągnięte mleczko wypić i z bólem, ale dała radę:-p bo to cycocholiczka była, a ja jak bar mleczny - kapało ciurkiem ze mnie :-D

malinka: aaa no widzisz, to buszuj i kupuj, jak ci to sprawia frajdę:))) ja po prostu nie cierpię łazić po sklepach, za to w necie to mogę buszować godzinami i kupować ;)

To będę polować, mam nadzieję że uda się trafić coś w fajnej cenie:) W ogóle mam nadzieję że jak już zacznę wszystko kompletować to uda się kilka ciekawych licytacji wygrać;-) Dziś np. przypadkowo weszłam na allegro jak kończyła się aukcja wanienki ze stojakiem - ktoś ją trafił za 1,25 zł i to z odbiorem osobistym w Warszawie więc jak ktoś tam mieszka to oferta rewelacyjna:-) Wanienka była w super stanie i jedynie korek był podobno do wymiany:tak:

Jaguś ooo hehe no to deal dnia chyba :-) ja weszłam na stronkę taka irlandzką gdzie Polacy się ogłaszają i też jest pełno ofert, że ciuszki do sprzedania, a to chodzik, leżaczek, a to coś tam, albo np ktoś chciał oddać łóżeczko za dwie paczki mleka :-) ale już stare było to ogłoszenie... będę tam częściej zaglądać i polować, może uda się trafić coś fajnego w przystępnej ofercie :-)

No ja też tak myślę, pewnie allegro też będzie bardzo pomocne, to też super sposób by trochę zaoszczędzić - ludzie wysprzedają np. kilka, kilkanaście ubranek po 1 zł każde więc też można niezłe rzeczy wyhaczyć za niewielkie pieniądze:tak: A z tą wanienką to faktycznie ktoś miał szczęście, przecież to za darmo:-) Jedyny minus jest taki że przy większych gabarytach zazwyczaj w grę wchodzi tylko odbiór osobisty:) Mam nadzieję że np. łóżeczko uda nam się w ten sposób okazyjnie kupić:-)

reklama
Do góry