reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Anbas zapomniałam kupiłam ten kremik co mi polecałaś ale on tak pachnie przecudownie ze ja buzie smaruje na noc bo mam okropnie suchą i jest reeewelacyjny :) wielka pucha za 6.55 w kauflandzie dziękuję za podpowiedź :)

reklama
Pustishi a co to za cudo krem, bo ja też twarz mam suchą, ze szok, zresztą jak i reszta. A używam kremów z apteki kub emolientów, koniecznie z filtrem

Laski co maja starsze dzieci - od 3 roku życia wzwyż - jaki rozmiar kołderki jest następny po ty 120x90 ?
Bo ja mam jakiś niestandardowy - 140x90 - made in spain, od kuzynki i moja córa śpi pod tym od niemowlaka - tzn. jako niemowlak wlała kocyk, a teraz chyba musze jej kupić coś większego, a ten komplet trafi dla dzidziusia :)

co do zakupów to ja dla drugiego mam jedno nowe body w kremowym kolorze z Endo, bo mi się spodobało i wsio - jak dziewczynka druga to wszystko mam, a jak chłopak to wtedy może z czymś ruszę i coś mnie weźmie na zakupy - na razie chroniczny brak czasu:)

w pierwszej ciąży leżałam od 27tc. - bez żadnego problemu kupiłam wózek, łóżeczko i meble - wszystko kurier do domu przywiózł i dokładnie tak jak sobie wybrałam i jakie chciałam, także w dzisiejszych czasach nawet leżenie nie jest problemem w wyprawce:)

Nie ma za co |Pustiszi :) Pisze o tym co sama przetestowalam I uwielbiam!!!!! W polsce niestety nie ma bo szukalam... :/ no chyba ze na allegro ale tez nie sadze :( Ja zamawiam u kuzynki z Niemiec zawsze bo juz cala moja rodzinka uzalezniona :) Fakt pachnie przecudnie I jest rewelacyjny jak piszesz :) Ciesze sie ze pomoglam :)

aga, pewnie, że nie ma problemu przez neta. Tylko, że to odbiera całą przyjemność oglądania tych ślicznych, malutkich rzeczy, macania, chodzenia po sklepach itp. :-D przy pierwszej ciąży ja mam dużą radochę z tego :-D

no chyba, że ktoś nie lubi szopingu :)

A ja jakoś tak jak Tamtusia jeszcze się wstrzymuję z zakupami, nie mam właściwie nic kupionego, jeszcze będzie na to czas i mam nadzieję że do końca będę na chodzie;-) Druga sprawa że nie mam za bardzo miejsca by to wszystko już zacząć magazynować bo w dalszym ciągu się urządzamy i mamy w każdym miejscu tyle rupieci że nie ma się jak ruszyć;-) Ale tak jak piszecie to bardzo indywidualna sprawa i na pewno zakupy dają mnóstwo radości:-) No i argument że trzeba sobie rozłożyć te wydatki też jak najbardziej do mnie przemawia bo to wszystko tyle kosztuje że szok;-)

Ja już zaczełam zakupowe szaleństwo, to mój pierwszy dzidziuś i jakoś się nie mogę oprzeć :) A ja jestem z tych które totalnie nie potrafią kupować przez internet muszę wszystko dotknąć, zobaczyć i dopiero wtedy zdecydować:)

Wymieniłam jednak te butelki na ten zestaw ze sterylizatorem i powiem Wam, że jestem mega zadowolona. Nawet jak czegoś używać nie będę to zawsze mogę ogłosić i sprzedać, a tak to przynajmniej mam pewność, że w razie co to wszystko mam :-)
A taki zestawik teraz mam:
t1_zps76c5f14a.jpg

Załączniki

• t1_zps76c5f14a.jpg
    t1_zps76c5f14a.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry