reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Anbas zapomniałam kupiłam ten kremik co mi polecałaś ale on tak pachnie przecudownie ze ja buzie smaruje na noc bo mam okropnie suchą i jest reeewelacyjny :) wielka pucha za 6.55 w kauflandzie dziękuję za podpowiedź :)

reklama
Pustishi a co to za cudo krem, bo ja też twarz mam suchą, ze szok, zresztą jak i reszta. A używam kremów z apteki kub emolientów, koniecznie z filtrem

Laski co maja starsze dzieci - od 3 roku życia wzwyż - jaki rozmiar kołderki jest następny po ty 120x90 ?
Bo ja mam jakiś niestandardowy - 140x90 - made in spain, od kuzynki i moja córa śpi pod tym od niemowlaka - tzn. jako niemowlak wlała kocyk, a teraz chyba musze jej kupić coś większego, a ten komplet trafi dla dzidziusia :)

co do zakupów to ja dla drugiego mam jedno nowe body w kremowym kolorze z Endo, bo mi się spodobało i wsio - jak dziewczynka druga to wszystko mam, a jak chłopak to wtedy może z czymś ruszę i coś mnie weźmie na zakupy - na razie chroniczny brak czasu:)

w pierwszej ciąży leżałam od 27tc. - bez żadnego problemu kupiłam wózek, łóżeczko i meble - wszystko kurier do domu przywiózł i dokładnie tak jak sobie wybrałam i jakie chciałam, także w dzisiejszych czasach nawet leżenie nie jest problemem w wyprawce:)

Nie ma za co |Pustiszi :) Pisze o tym co sama przetestowalam I uwielbiam!!!!! W polsce niestety nie ma bo szukalam... :/ no chyba ze na allegro ale tez nie sadze :( Ja zamawiam u kuzynki z Niemiec zawsze bo juz cala moja rodzinka uzalezniona :) Fakt pachnie przecudnie I jest rewelacyjny jak piszesz :) Ciesze sie ze pomoglam :)

aga, pewnie, że nie ma problemu przez neta. Tylko, że to odbiera całą przyjemność oglądania tych ślicznych, malutkich rzeczy, macania, chodzenia po sklepach itp. :-D przy pierwszej ciąży ja mam dużą radochę z tego :-D

no chyba, że ktoś nie lubi szopingu :)

A ja jakoś tak jak Tamtusia jeszcze się wstrzymuję z zakupami, nie mam właściwie nic kupionego, jeszcze będzie na to czas i mam nadzieję że do końca będę na chodzie;-) Druga sprawa że nie mam za bardzo miejsca by to wszystko już zacząć magazynować bo w dalszym ciągu się urządzamy i mamy w każdym miejscu tyle rupieci że nie ma się jak ruszyć;-) Ale tak jak piszecie to bardzo indywidualna sprawa i na pewno zakupy dają mnóstwo radości:-) No i argument że trzeba sobie rozłożyć te wydatki też jak najbardziej do mnie przemawia bo to wszystko tyle kosztuje że szok;-)

Ja już zaczełam zakupowe szaleństwo, to mój pierwszy dzidziuś i jakoś się nie mogę oprzeć :) A ja jestem z tych które totalnie nie potrafią kupować przez internet muszę wszystko dotknąć, zobaczyć i dopiero wtedy zdecydować:)

Wymieniłam jednak te butelki na ten zestaw ze sterylizatorem i powiem Wam, że jestem mega zadowolona. Nawet jak czegoś używać nie będę to zawsze mogę ogłosić i sprzedać, a tak to przynajmniej mam pewność, że w razie co to wszystko mam :-)
A taki zestawik teraz mam:
t1_zps76c5f14a.jpg

Załączniki

• t1_zps76c5f14a.jpg
    t1_zps76c5f14a.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry