reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
blue, to mniej żałuję, że przegapiłam, bo B to bez sensu też dla mnie.
Dziewczyny, czy podawałyście może gdzieś wcześniej z czego powinna się składać wyprawka? Bo doszukać się nie mogę. A może macie taką listę i mogłybyście szybko wkleić taką ściągawkę. Strasznie to trudne dla mnie do ogarnięcia.

U nas ponoć mają Rosmana otworzyć, dzięki za info z tymi stanikami.
Ja miałam takie do karmienia bawełniane, 2 beżowe, biały i czarny. Ten ostatni farbował. Zamawiałam na allegro. Mi tylko nieznacznie piersi się wypełniły, miałam rozmiar większy niż przed ciążą. Zamawiałam na allegro za 12zł
Monika9 super zakupy
kasia150491 oczywiście, ze w trakcie można dokupić, dziewczynce aż tyle ubranek nie potrzebnych. Ja to byłam taka, ze musiałam wszystko sama kupić przed. Później juz chwili dla siebie nie miałam. Po jakimś czasie opracowałam patent na te siusianie. Rozpinałam pampersika trochę czekałam, zakrywałam i czuje cieplutko :-D. Wtedy zaczynałam przewijanie

Kaha, chyba nie ma najlepszych pieluszek, każde mają wady i zalety :) każdemu dziecku też odpowiada co innego. my używaliśmy pampersów i huggiesów. musisz kupić jedną paczuszkę i wypróbować, nie będzie odpowiadać to następne spróbować. może mało pomogłam ale taka prawda :-p

Kaha ja na początek kupie Pampers a po ok 6 misiącach mam zamiar się przerzucić na Dada z Biedronki które są całkiem fajne a zdecydowanie tańsze :)

Monika ja identycznie zrobiłam przy synku, dopiero co te Dady sie ulepszały, ale teraz im nic nie brakuje.

Huggies są ładne ale maja dziwna gumkę z tylu, u synka mojego i siostry byly mocne otarcia na pleckach
Happy jakieś obszerne i wyglądają jak te tanie podpaski Bella :no:

Ale trzeba testować, zresztą może coś przyniosą goście odwiedzający. Ja polecam Pampers i Dada

reklama
Do góry