reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi a to jest do czoła czy do ucha ten ostatni termometr??
chcę dla Nata kupić, bo w pupci już takiemu chłopu się ciężko mierzy :no:

ah doczytałam już :p takiego właśnie potrzebuję :)

reklama
o taki o :
Elektroniczny
termometr douszno-czołowy AC 322 Plus jest niezwykle przydatny w przypadku szybkiego i dokładnego pomiaru temperatury w uchu lub na czole. Innowacją tego urządzenia jest funkcja podawania głosowego pomiaru temperatury ciała w języku polskim. Takie rozwiązanie jest bardzo korzystne przy użytkowaniu przez osoby niewidome i słabo widzące.
a w opiniach ludziska piszą że jest super dla dzieci i niemowląt

bo ja sie zastanawiam też nad tą firmą co Fifka pisała ale jak będzie w aptece to ja sobie ten biore od razu...

heh kochana a ja nie doczytałam ze doczytałaś hehe no to ide dalej w pierogi :)

No ja na ten baby ono nie narzekałam bo pokazywał to samo co termometr rtęciowy! :tak: Tyle że coś się chyba znim stało, bo Konrad go dorwał (boże kochany... nie mam pojęcia jak) i teraz jak sie go włącza wyskakuję error... albo jest popsuty albo to bateria jest słaba - ani razu nie wymieniałam)

No ale chce kupić ten do czoła i tak bo w nocy jest upierdliwe czekanie aż zmierzy bo rozbudzam Konrada... :no: A czasem sama nie wiem czy jest ciepły bo rozgrzany od kołdry czy ma gorączkę i nim podam leki muszę sprawdzić...

Hej dziewczyny :)

Mam do was pytanie - czym się różni rożek od śpiworka? No bo w internecie widzę, że w jednym i drugim może spać dziecko. Czy warto jest kupować obydwie rzeczy? A może nie warto i któraś z nich jest lepsza?

kaha, rożek służy małemu dziecku - noworodkowi, głównie chodzi o to, żeby w tym rożku czuło się bazpiecznie, opatulone jak w brzuszku mamy ale i lepiej nosić dziecko w czymś zawinięte. a śpiworek możesz założyć i większemu, głównie po to, że gdy się kręci w nocy i odkryje to nie będzie mu zimno. większego dziecka nie da rady włożyć w rożek. jak dla mnie rożek jest przydatniejszy, chociaż śpiwór też jest fajny :)

ja na początku używałam rożka, przez 2 tygodnie może. tak się czułam pewniej nosząc małego. a śpiworek był używany może z miesiąc bo Nataniel szybko z niego wyrósł i nowego już nie kupowałam

Ja mam poduszkę jaśka w domu - taki wysłużony na wpół wypruty z wypełnienia. :-D super się dostosowywała do kształtu ciałka maluszka i to na niej nosiłam Konrada na początku :tak: Moj mały nie lubił być ściśnięty - a przecież dzieci podobno to lubią... i nigdy go nie wsadzałam w nic podobnego...

A śpiworek fajny jest w sumie, ale mój mały w pajacach spał i nie zauważyłam zeby zimny się budził nawet jak się rozkopał :tak:

reklama
Uwaga, chwale się :-) hehehehe :-)

DSCN0858.jpgDSCN0859.jpgDSCN0860.jpgDSCN0861.jpgDSCN0862.jpgDSCN0864.jpg

Najbardziej jestem zadowolona z kosza na pieluchy pochłaniający zapach :-) a butelki chyba wymienię, na zestaw 24 elementy ze sterylizatorem, podgrzewaczem itp, bo wyhaczyłam wczoraj w promocji za pół ceny :-)

Załączniki

• DSCN0858.jpg
    DSCN0858.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCN0859.jpg
    DSCN0859.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN0860.jpg
    DSCN0860.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCN0861.jpg
    DSCN0861.jpg