reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

przestaniecie :szok:mam dosyc nie denerwowac sie jestesmy w ciazy ! wszystkie ! :-D
a teraz prosze mi pomuc ;(
kupilam wczoraj w lidlu leginsy ciazowe takei szare rozmiar l ale jakas masakra sa na mnei dobre i ten pas na brzuszek sobie ladnei uloze to z kolei w kroku mi wisza :OOOO ale jaja co mam zrobic :( wymieniac chyba nei wymieniaja a w m sie moge nie wcisnac :( brr. a jak podciagne je w kroku zeby bylo ok to mi obciskaja brzuch a nie o to chodzi w leginsach ciazowych ;( dalam 30 zl :angry::angry:

reklama
Blue musza byc kurcze na jakas wysoka osobe strasznie... No ale z drugiej strony masz prawo chyba cos zwrocic... Powinnas przynajmniej miec... A jak nie no to kochana bedziesz zenską justin biberką (żart) :)

blue widzialam wlasnie te leginsy..I sie nad nimi zastanawiałam...ale widze ze dobrze ze nie kupilam...dobrze ze masz mame krawcowa to cos z nimi zrobi...:tak::tak:

Kochana w każdym sklepie mają obowiązek przyjęcia towaru jeśli oczywiście masz dowód zakupu no i jeśli towar nie jest zniszczony. A tym bardziej, że to ciuch kupiony w sklepie w którym przymierzalni nie ma, to skąd mogłaś wiedzieć? Ja bym się przeszła ze zwrotem lub ewentualną wymianą :happy:

Aaachaaaaa to sie konsultować trzeba z lekarzem ??? Nie sądziłam ;-)
mało co się nie udusiłam :laugh2: niemożliwa jesteś :rofl2:

Anisen, przecież każda z nas wie że nie wolno leku stosować "tak sobie"...
Blue, chyba trzeba będzie dać do przeszycia te legginsy, ja w poprzedniej ciąży kupiłam dwie pary na allegro ale strasznie szybko się zniszczyły :crazy:

Dziewczyny a macie jakieś typy co do termometru bezdotykowego jeśli chodzi o firmę?

Podłączam się do pytania. Jaki termometr polecacie??? My mieliśmy do tej pory z Babyono z gumową końcówką. Był bardzo fajny, ale chyba się popsuł :-( Konrad do teraz dawał sobie zmierzyć temperaturę ale teraz chciałabym zainwestować w jakiś bezdotykowy - do czoła albo do ucha... polećcie coś dobrego!

reklama
to i ja bo tak jak Fifka miała babyono to ja właśnie sobie tą firmę napisałam ołóweczkiem :)

ale wiecie co pracoałąam w hurtowni farmaceutycznej i w katalogu z nagrodami miałyśmy MESCOMP Termometr AC 322 PLUS douszno-czołowy 3 w 1, z głosem - Termometry dziecięce do ciała - Akcesoria dla niemowląt o ten i wiecie co naprawde ani razu nam nie przyszedł zwrot na gwarancje ja własnie jak nie babyono to kupię mescomp bo jakoś tak zaufałam tej firmie mimo ze termometr nie byl jedynym naszym produktem tej firmy moze warto poczytać opinie klientów.. tak zrobie chyba

mam dziewczyny opinie ma super http://www.opineo.pl/opinie-93441-mescomp-ac-322.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry