Ikasia, a z pieluszkami jak? Bo ja myślałam kupić po 1 małej paczce np. Pampersa, Dada i np. z Rossmanna, żeby nie było wielkiej skuchy, jak dzieciowi któreś nie podejdą... Ale nawet nie wiem, jaka jest dobra cena na pieluchy, pewnie gdzieś kupię na "promocji" a potem się okaże, że przepłaciłam
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Antinetka, fajny pajacyk co do pieluch to i tetra i flanela się przydaje. wiadomo, tetrowych trochę więcej trzeba kupić; pampersy na razie jedną paczkę kup, jak nie podpasują maleństwu to inną firmę kupisz.
lkasia, przez ten avatarek mylę cię ciągle z Blue
lkasia, przez ten avatarek mylę cię ciągle z Blue
anbas
Mamusia Kubusia
No wiec tak dziewczyny...Troche Wam pozazdroscilam tych zakupow I w dzisiaj na lanczu w drodze powrotnej do biura zahaczylam o lumpka...W zyciu tam ( w sensie w tym konkretnym) nie bylam I nawet nie widzialam ile tam pomieszczen maja!!! Oto co upolowalam:
Oby to byla dziewuszka )))
Wszystkie rzeczy wygladaja jak nowe za wszystko zaplacilam 12 euro...czyli niecale 50zl a ciuszki dobrej jakosci bo z next-a
Aha rozmiarowo akurat tak sie ulozyla ze wszystkie sa na 3-6mies...
Oby to byla dziewuszka )))
Wszystkie rzeczy wygladaja jak nowe za wszystko zaplacilam 12 euro...czyli niecale 50zl a ciuszki dobrej jakosci bo z next-a
Aha rozmiarowo akurat tak sie ulozyla ze wszystkie sa na 3-6mies...
Załączniki
-
bluzeczka sister.jpg9,7 KB · Wyświetleń: 29
-
czapka z rekawiczkami.jpg13,3 KB · Wyświetleń: 29
-
Kamizelka.jpg19,4 KB · Wyświetleń: 28
-
rampers dlugi rekaw.jpg8,2 KB · Wyświetleń: 28
-
sukieneczka sztruksowa.jpg20,9 KB · Wyświetleń: 29
-
sukienka w jabluszka.jpg16,2 KB · Wyświetleń: 41
-
sukienka w kwiatki.jpg12,7 KB · Wyświetleń: 28
-
sweterek.jpg24 KB · Wyświetleń: 45
P
Pustiszi
Gość
Anbas - śliczne a ten śpioszek biały kojarzy mi się nie wiem czemu z Zosią z Pana Tadeusza z takich czasów epookooowe
anbas
Mamusia Kubusia
oooo dobrze wiedziec skocze jutro na lanczu oblookac dziekiAnbas wow jakie super ciuszki :-) ja w Dunnesie wypatrzyłam fajne promocje są teraz na dziecięce butelki, smoczki, ubranka, dziś mi ulotka przyszła :-)
lkasia
Fanka BB :)
dziewczyny a co sądzicie o takim kombinezonie na zimę:
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Anbas śliczne ciuszki!!! Ah... aż zazdroszczę córy!!
Ikasia Nim go kupisz upewnij się że ma miejsce na pasy w foteliku między nogami.... Bo ja ich tam nie widzę, a wtedy nie jest dobrym pomysłem. Byś musiała wtedy kupić dwa kombinezony. Osobiście wolę takie kombinezony z "nogami"
Ikasia Nim go kupisz upewnij się że ma miejsce na pasy w foteliku między nogami.... Bo ja ich tam nie widzę, a wtedy nie jest dobrym pomysłem. Byś musiała wtedy kupić dwa kombinezony. Osobiście wolę takie kombinezony z "nogami"
reklama