reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ikasia, a z pieluszkami jak? Bo ja myślałam kupić po 1 małej paczce np. Pampersa, Dada i np. z Rossmanna, żeby nie było wielkiej skuchy, jak dzieciowi któreś nie podejdą... Ale nawet nie wiem, jaka jest dobra cena na pieluchy, pewnie gdzieś kupię na "promocji" a potem się okaże, że przepłaciłam :-D

reklama
Antinetka, fajny pajacyk :) co do pieluch to i tetra i flanela się przydaje. wiadomo, tetrowych trochę więcej trzeba kupić; pampersy na razie jedną paczkę kup, jak nie podpasują maleństwu to inną firmę kupisz.

lkasia, przez ten avatarek mylę cię ciągle z Blue :-p

No wiec tak dziewczyny...Troche Wam pozazdroscilam tych zakupow I w dzisiaj na lanczu w drodze powrotnej do biura zahaczylam o lumpka...W zyciu tam ( w sensie w tym konkretnym) nie bylam I nawet nie widzialam ile tam pomieszczen maja!!! Oto co upolowalam: :)
bluzeczka sister.jpgczapka z rekawiczkami.jpgKamizelka.jpgrampers dlugi rekaw.jpgsukieneczka sztruksowa.jpgsukienka w jabluszka.jpgsukienka w kwiatki.jpgsweterek.jpg
Oby to byla dziewuszka :))))
Wszystkie rzeczy wygladaja jak nowe :) za wszystko zaplacilam 12 euro...czyli niecale 50zl a ciuszki dobrej jakosci bo z next-a :)
Aha rozmiarowo akurat tak sie ulozyla ze wszystkie sa na 3-6mies...

Załączniki

• bluzeczka sister.jpg
    bluzeczka sister.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 29
  • czapka z rekawiczkami.jpg
    czapka z rekawiczkami.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 29
  • Kamizelka.jpg
    Kamizelka.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 28
  • rampers dlugi rekaw.jpg
    rampers dlugi rekaw.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 28
  • sukieneczka sztruksowa.jpg
    sukieneczka sztruksowa.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 29
  • sukienka w jabluszka.jpg
    sukienka w jabluszka.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 41
  • sukienka w kwiatki.jpg
    sukienka w kwiatki.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 28
  • sweterek.jpg
    sweterek.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 45
Anbas wow jakie super ciuszki :-) ja w Dunnesie wypatrzyłam fajne promocje są teraz na dziecięce butelki, smoczki, ubranka, dziś mi ulotka przyszła :-)

Anbas śliczne ciuszki!!! Ah... aż zazdroszczę córy!! :-D

Ikasia
Nim go kupisz upewnij się że ma miejsce na pasy w foteliku między nogami.... Bo ja ich tam nie widzę, a wtedy nie jest dobrym pomysłem. Byś musiała wtedy kupić dwa kombinezony. Osobiście wolę takie kombinezony z "nogami"

reklama
Do góry