reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi to jak na 6-9 miesięcy to zupełnie inna rozmowa :-D Dziecko będzie już siedziało więc o wiele łatwiej będzie przy nim manewrować! One najbardziej denerwujące są przy noworodkach a później już przejdzie :tak:

Oj my wszytkie wrażliwe teraz... ale serio nikt nie chce cię obrażać ani krytykować! To tak w dobrej wierze piszemy...

reklama
starsze dziecko może spokojnie takie nosić :) już nie leży cały czas więc i nie będzie mu to przeszkadzać.
oj ja też ostatnio jestem przewrażliwiona, przede wszystkim na krytykę męża... nie umie się powstrzymać

starsze dziecko może spokojnie takie nosić :) już nie leży cały czas więc i nie będzie mu to przeszkadzać.
oj ja też ostatnio jestem przewrażliwiona, przede wszystkim na krytykę męża... nie umie się powstrzymać
heheheh...mam dokladnie to samo vingus :) On mnie moze nabuzowac samym swoim spojrzeniem ;p nawet gadac nie musi...hihihihi

Oj mam to samo... mąż czasem coś palnie a ja już cała w nerwach,.. na szczęście jest lepiej niż w ciąży z Konradem bo teraz to choć świadoma tego jestem i nie przeżywam że to jakiś rozpad małżeństwa a ciąża...

Gocha
według mnie zwykła... taka profilowana na bardzo krótko starcza bo dziecko z czasem chce siedzieć a w takiej już nie posiedzi... chyba ze wtedy przeniesiesz do swojej wanny bo nie opłaca się kupować dwóch wanienek... lepszy będzie leżaczek do wanienki :-)

Heh, Pustiszi coś dziś bardzo nerwowa... dziewczyny tak z dobrej woli doradzają, żebyśmy my, pierworódki się na jakąś minę się nie wpakowały. Ja tam osobiście cieszę się z takich porad, przynajmniej nie wyrzucę kasy w błoto na coś, co większość mam uważa za totalną porażkę :)

Dziewczyny, ile wy już macie rzeczy kupionych, to normalnie w szoku jestem! Ja nie mam chyba nawet połowy tego, jak wklejałam kiedyś kiedyś jakieś fotki, to od tamtej pory dokupiłam tylko 3-pak bodziaków na kr. rękawek, 2 szt. białych na długi i wczoraj wieczorem wylicytowałam pajacyk z niedrapkami, o ten:
ST.BERNARD *CUDNY PAJAC W BEŻOWE GROSZKI* 56 3,2KG (3491268780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Teraz myślę, żeby kupić pieluszki - wiadomo tetrowe na pewno, ale waham się czy oprócz tego wziąć jeszcze bawełniane/flanelowe?

I kupuję materiały na kocyk minky z metkami - będę szyć! Sama jestem w szoku, ale napaliłam się na to szycie, jak szczerbaty na suchary :-D Czekam tylko na USG, bo nie wiem, które materiały wybrać :)

reklama
antinetka ja mam tetrowe, I falnelowe..moze dokupie jeszcze bawełanine...bos a delikatniusie:)
a no I kupilam paczek pampersów w supherpharmie..80 szt za 29,99:)

Do góry