reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Malinka - słitaśne !!!! Ale masz przynajmniej coś z długim ja chyba na 50 szt. Ubrań mam kupiony tylko 1 pajac z długim i wszystko inne z krótkim a o ciepłych nie wspomne wszystko spodenki bodziaki koszulki jakbym w czerwcu rodziła :)

reklama
Ale szalejecie dziewczyny!!! Czy Wy to wszystko zdazycie ubrac tym maluszkom?? :))))
Co do aspiratorow- zgadzam sie w 100% - frida albo katarek - gruszki to przezytek I koszmarna obsluga ;/
Podgrzewacz mialam ale moim zdaniem rzecz zupelnie zbedna! -uzylam moze z 2 razy na poczatku ale szlag mnie trafial kiedy musialam czekac kilka minut na podgrzanie samej wody w nim...teraz tylko kuchenka mikrofalowa :)
Co do nian elektr. I monitorow oddechu tez polecam angelcare - my do dzis uzywamy na pietrze (a mlody ma juz 2 lata) Ale tak jakos mi lzej sie siedzi na dole kiedy mam go po jakas "kontrola" :)
Akuku - fajny bujaczek :) Czy to wlasciwie taka hustawka jest?
Pozostalym dziewczynom gratukuje udanych lowow :)))

PS. A u nas 56 byl wlasciwie na wyjscie ze szpitala tylko :)(mlody mial 57cm) Potem od razu 62 I tez po chyba niespelna 4tyg zmienialismy juz pomalu na 68 tak ze dziewczyny :) Moja rada: Kupujcie rozne rozmiary!!! :)

ja mam od 56 do 80 praktycznie ale krótkie własnie sprawdziłam do 62 mam 5 długich rękawków trzeba dokupić jeszcze ...

ja też szukałam aspiratora i na innych forach również polecane są fridy taki tez mam zapisany
przeraża mnie koszt tego wszystkiego :dry:

Anbas, z tych rzeczy, co kupiłam 3 są na 56, reszta na 62. Teraz będę już kupować na 68 :) mam nadzieję, że mój malutki nie spasie się za bardzo i nie będę musiała rodzić wielkoluda :szok: taki 3.5 kg mi wystarczy :-)

Śliczne rzeczy!!

Ja dzisiaj byłam w lupku ale ciuszki były głównie na 50cm... kilka 56 no i jakieś inne ale duże. nic mi takiego w oko nie wpadło. Jutro pojadę z moją mamą do innego sklepu gdzie tylko dla maluszków są rzeczy!

Kupiłam dla Konrada tylko kąpielówki no i cymbałki w sklepie z zabawkami :-D

Dziewczyny, jak któraś szuka wózka w Warszawie, albo z transportem, jest do kupienia taki z dużymi pompowanymi skrętnymi kołami z fotelikiem samochodowym.
Macie linka do aukcji (sprzedaje znajoma mojej koleżanki)

wózek Espiro GT + fotelik samochodowy + parasolka (3497300277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Salli, nie wiem, kto poza nami jest z Wawy, ale a propos wózków, to we wrześniu w żłobku Karuzela będzie giełda wózków, ma też być równolegle jakiś szafing...
GIEŁDA WÓZKÓW w Żłobku KARUZELA - GoldenLine.pl

ja dzisiaj tez bylam w lumnpku..I kupilam kilka ciuszków...matko mam nadzieje, ze moja córcia jutro okaże się córcia:p:p...bo jak nie to chlopak będzie chodził w różowym:p:p

ja ubranka w smzatach kupuje te co mi sie podobaja...bo to grosze...natomiast w sklepie staram sie takie glownie na 62 kupowac...tylko np spodenki na 62, mysle ze wiekszy bobo tez zalozy....I tez duzo zalezy od rozmiarówki...

reklama
Dziewczyny fajne zakupki fajne:) Pustiszi no troszke Pl zalatuję :) Ale ja uwielbiam tego typu ubranka te rampersy:)

Malinka te zielone spiochy skradły moje serce i to dresiowo fajne:)

Do góry