reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Malinka - słitaśne !!!! Ale masz przynajmniej coś z długim ja chyba na 50 szt. Ubrań mam kupiony tylko 1 pajac z długim i wszystko inne z krótkim a o ciepłych nie wspomne wszystko spodenki bodziaki koszulki jakbym w czerwcu rodziła :)

reklama
Ale szalejecie dziewczyny!!! Czy Wy to wszystko zdazycie ubrac tym maluszkom?? :))))
Co do aspiratorow- zgadzam sie w 100% - frida albo katarek - gruszki to przezytek I koszmarna obsluga ;/
Podgrzewacz mialam ale moim zdaniem rzecz zupelnie zbedna! -uzylam moze z 2 razy na poczatku ale szlag mnie trafial kiedy musialam czekac kilka minut na podgrzanie samej wody w nim...teraz tylko kuchenka mikrofalowa :)
Co do nian elektr. I monitorow oddechu tez polecam angelcare - my do dzis uzywamy na pietrze (a mlody ma juz 2 lata) Ale tak jakos mi lzej sie siedzi na dole kiedy mam go po jakas "kontrola" :)
Akuku - fajny bujaczek :) Czy to wlasciwie taka hustawka jest?
Pozostalym dziewczynom gratukuje udanych lowow :)))

PS. A u nas 56 byl wlasciwie na wyjscie ze szpitala tylko :)(mlody mial 57cm) Potem od razu 62 I tez po chyba niespelna 4tyg zmienialismy juz pomalu na 68 tak ze dziewczyny :) Moja rada: Kupujcie rozne rozmiary!!! :)

ja mam od 56 do 80 praktycznie ale krótkie własnie sprawdziłam do 62 mam 5 długich rękawków trzeba dokupić jeszcze ...

ja też szukałam aspiratora i na innych forach również polecane są fridy taki tez mam zapisany
przeraża mnie koszt tego wszystkiego :dry:

Anbas, z tych rzeczy, co kupiłam 3 są na 56, reszta na 62. Teraz będę już kupować na 68 :) mam nadzieję, że mój malutki nie spasie się za bardzo i nie będę musiała rodzić wielkoluda :szok: taki 3.5 kg mi wystarczy :-)

Śliczne rzeczy!!

Ja dzisiaj byłam w lupku ale ciuszki były głównie na 50cm... kilka 56 no i jakieś inne ale duże. nic mi takiego w oko nie wpadło. Jutro pojadę z moją mamą do innego sklepu gdzie tylko dla maluszków są rzeczy!

Kupiłam dla Konrada tylko kąpielówki no i cymbałki w sklepie z zabawkami :-D

Dziewczyny, jak któraś szuka wózka w Warszawie, albo z transportem, jest do kupienia taki z dużymi pompowanymi skrętnymi kołami z fotelikiem samochodowym.
Macie linka do aukcji (sprzedaje znajoma mojej koleżanki)

wózek Espiro GT + fotelik samochodowy + parasolka (3497300277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Salli, nie wiem, kto poza nami jest z Wawy, ale a propos wózków, to we wrześniu w żłobku Karuzela będzie giełda wózków, ma też być równolegle jakiś szafing...
GIEŁDA WÓZKÓW w Żłobku KARUZELA - GoldenLine.pl

ja dzisiaj tez bylam w lumnpku..I kupilam kilka ciuszków...matko mam nadzieje, ze moja córcia jutro okaże się córcia:p:p...bo jak nie to chlopak będzie chodził w różowym:p:p

ja ubranka w smzatach kupuje te co mi sie podobaja...bo to grosze...natomiast w sklepie staram sie takie glownie na 62 kupowac...tylko np spodenki na 62, mysle ze wiekszy bobo tez zalozy....I tez duzo zalezy od rozmiarówki...

reklama
Dziewczyny fajne zakupki fajne:) Pustiszi no troszke Pl zalatuję :) Ale ja uwielbiam tego typu ubranka te rampersy:)

Malinka te zielone spiochy skradły moje serce i to dresiowo fajne:)

Do góry