reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

dziekowac jestescie zlote teraz juz wiem ze jest spora roznica jeszcze mi powiedzcie co i jak z laktatorem( w sensie jaki jest dobry bo ceny i rodzaje sa rozne) i bede oswiecona w pelni:))))

reklama
Ja słyszłam, że laktator najlepszy elektroniczny. Ręczny jest męczący. Co do zakupu to najlepiej wysłać męża po porodzie bo nie wiadomo czy się przyda :)

ja mialam dla luski zwykly canpol babies z papka jak dla mnei na ta znikoma ilosc sciagan mleka ok ale jak ktos idzie do pracy albo musi czesto i wydajnie sciagac do polecam cos elektrycznego np.avent bo na medela nei kazdego stac ;) teraz kupilam tommy tippe reczny nei wiem czy bd dpbry

reklama
Blanka super ciuszki!!!

Ja laktator mam aventa ręczny i nie zamierzam go zmieniać :tak: BARDZO POLECAM! Ściąga się szybko wcale nie męczy... sama dostosowuję siłe ssania.... ściągałam sporo bo robiłam zapasy i mleko mroziłam kiedy miałam jego nadmiar. Już czeka na drugiego ssaka do nakarmienia :-D

Co do rozmarów to kwestia tego jak duże dzieci urodzicie... jak mój Konrad miał 2800g i 50cm to nakładałam mu na początku rozmiary wcześniacze bo w 56 się topił... o 62 nie wspominając... fakt że po ok 2 miesiącach byliśmy na rozmiarze 68 :tak: więc szybko z nich wyrósł!

Do góry