reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Piękne rzeczy!!
Mój mały tylko smoczki z Lovi miał Bardzo fajne! A butelki z TT :-) Aventowskich nie chciał, choć teraz wyszła nowa seria Aventa która wygląda niemal tak samo jak TT (dostałam jedną w przychodni) i chyba tym razem będę tych używać. Choć tak jak Blue na razie i tak tylko cycek będzie.
Mój mały tylko smoczki z Lovi miał Bardzo fajne! A butelki z TT :-) Aventowskich nie chciał, choć teraz wyszła nowa seria Aventa która wygląda niemal tak samo jak TT (dostałam jedną w przychodni) i chyba tym razem będę tych używać. Choć tak jak Blue na razie i tak tylko cycek będzie.
Kasienka_
Fanka BB :)
Blue czemu Cie nie ma na czerwcowkach 2012? o mamy ta sama roznice wieku miedzy malszkami i zawsze mnie to zastanawia
Kaha nigdy nie mialam monitoru oddechu, aspirator to mam KATAREK, do uzytku od 1 miesiaca ... wczesniej i tak nic nie wyciagalam
butelki BROWNA bo kupilismy szklane ... nie trzeba wymieniac co chwile
Kaha nigdy nie mialam monitoru oddechu, aspirator to mam KATAREK, do uzytku od 1 miesiaca ... wczesniej i tak nic nie wyciagalam
butelki BROWNA bo kupilismy szklane ... nie trzeba wymieniac co chwile
Ostatnia edycja:
kasia150491
Mamusia synusia:)
Jesli chodzi o monitor oddechu to ja polecam Angelcare uzywalam go przez rok jako niania malego chlopczyka i szczerze moge polecic jego rodzice tez zadowoleni.
kasienka bo ja was kiedys czytalam od stycznia jakos a i sie wstydzilam pozneij bo wy juz zrzyte bylyscie i myslalam ze za pozno zeby dolaczyc i tak sie zbieralam i nie moglam sie przelamac az przyszedl czerwiec ale zawsze was czytalam
reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
akuku- ale śliczny ten bujaczek słodziutki! ile kosztował? jesli moge zapytac