reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Piękne rzeczy!!

Mój mały tylko smoczki z Lovi miał :tak: Bardzo fajne! A butelki z TT :-) Aventowskich nie chciał, choć teraz wyszła nowa seria Aventa która wygląda niemal tak samo jak TT (dostałam jedną w przychodni) i chyba tym razem będę tych używać. Choć tak jak Blue na razie i tak tylko cycek będzie.

Blue czemu Cie nie ma na czerwcowkach 2012? o mamy ta sama roznice wieku miedzy malszkami i zawsze mnie to zastanawia :)

Kaha nigdy nie mialam monitoru oddechu, aspirator to mam KATAREK, do uzytku od 1 miesiaca ... wczesniej i tak nic nie wyciagalam

butelki BROWNA bo kupilismy szklane ... nie trzeba wymieniac co chwile

Ostatnia edycja:
Ja uwielbiam butelki z aventa. Widziałam ta nową , pewnie sie skuszę . Nataniel z innych pic nie chciał/ Zobaczymy teraz :) A smoki u nas królowały z firmy nuk:)

Jesli chodzi o monitor oddechu to ja polecam Angelcare:) uzywalam go przez rok jako niania malego chlopczyka i szczerze moge polecic:) jego rodzice tez zadowoleni.

kasienka bo ja was kiedys czytalam od stycznia jakos a i sie wstydzilam pozneij bo wy juz zrzyte bylyscie i myslalam ze za pozno zeby dolaczyc i tak sie zbieralam i nie moglam sie przelamac az przyszedl czerwiec :)ale zawsze was czytalam :)

reklama
Do góry