reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Piękne rzeczy!!

Mój mały tylko smoczki z Lovi miał :tak: Bardzo fajne! A butelki z TT :-) Aventowskich nie chciał, choć teraz wyszła nowa seria Aventa która wygląda niemal tak samo jak TT (dostałam jedną w przychodni) i chyba tym razem będę tych używać. Choć tak jak Blue na razie i tak tylko cycek będzie.

Blue czemu Cie nie ma na czerwcowkach 2012? o mamy ta sama roznice wieku miedzy malszkami i zawsze mnie to zastanawia :)

Kaha nigdy nie mialam monitoru oddechu, aspirator to mam KATAREK, do uzytku od 1 miesiaca ... wczesniej i tak nic nie wyciagalam

butelki BROWNA bo kupilismy szklane ... nie trzeba wymieniac co chwile

Ostatnia edycja:
Ja uwielbiam butelki z aventa. Widziałam ta nową , pewnie sie skuszę . Nataniel z innych pic nie chciał/ Zobaczymy teraz :) A smoki u nas królowały z firmy nuk:)

Jesli chodzi o monitor oddechu to ja polecam Angelcare:) uzywalam go przez rok jako niania malego chlopczyka i szczerze moge polecic:) jego rodzice tez zadowoleni.

kasienka bo ja was kiedys czytalam od stycznia jakos a i sie wstydzilam pozneij bo wy juz zrzyte bylyscie i myslalam ze za pozno zeby dolaczyc i tak sie zbieralam i nie moglam sie przelamac az przyszedl czerwiec :)ale zawsze was czytalam :)

reklama
Do góry