reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Akuku fajowy bujaczek!!!
Dziewczyny, jak któraś szuka wózka w Warszawie, albo z transportem, jest do kupienia taki z dużymi pompowanymi skrętnymi kołami z fotelikiem samochodowym.
Macie linka do aukcji (sprzedaje znajoma mojej koleżanki)
wózek Espiro GT + fotelik samochodowy + parasolka (3497300277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Macie linka do aukcji (sprzedaje znajoma mojej koleżanki)
wózek Espiro GT + fotelik samochodowy + parasolka (3497300277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
P
Pustiszi
Gość
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czikusia
Fanka BB :)
Hej dziewczynki kolejnqa zagadka z serii Czikusia pyta doswiadczone mamy hehehe
powiedzcie mi czym sie rozni aspirator do nosa od zwyklej gruszki bo nie pojmuje...?
aaaa i jeszcze jedno laktator!! dziewczyny pomocy bo ich jest tyle w tak roznych cenach ze na serio czlowiek wariuje
podgrzewacz? potrzebny czy nie? czytalam ze mleko najlepiej podgrzewac wsadzajac butelke w ciepla wode tez juz sie pogubilam
bylam wczoraj w smyku tylko poogladac bo wiadomo ze kupie w necie albo w innych sklepach bo taniej... smyk jest jednym z najdrozszych sklepow zauwazylam...
powiedzcie mi czym sie rozni aspirator do nosa od zwyklej gruszki bo nie pojmuje...?
aaaa i jeszcze jedno laktator!! dziewczyny pomocy bo ich jest tyle w tak roznych cenach ze na serio czlowiek wariuje
podgrzewacz? potrzebny czy nie? czytalam ze mleko najlepiej podgrzewac wsadzajac butelke w ciepla wode tez juz sie pogubilam
bylam wczoraj w smyku tylko poogladac bo wiadomo ze kupie w necie albo w innych sklepach bo taniej... smyk jest jednym z najdrozszych sklepow zauwazylam...
akuku sliczny bujaczek ))!!super okazja
pustiszi ma akcent nei haha super )
czikusia no aspiratorem szybciej wyciagniesz gruszke jak dla mnei to sobie mozna wsadzic ale w dupe za przeproszeneim (dla mnei takie badziewie ;()
a z podgrzewaneim to ja tam nalewam wody do buteli i grzeje w mikrofalówce, mialam podgrzewacz ale ja nei bd czekac na wode 3 minuty
a smyk to porazka maja takei nadwyzkim, tez czasami wejde i cos kupie i zaluje bo na allegro jakeis 30 procent taniej ;(
pustiszi ma akcent nei haha super )
czikusia no aspiratorem szybciej wyciagniesz gruszke jak dla mnei to sobie mozna wsadzic ale w dupe za przeproszeneim (dla mnei takie badziewie ;()
a z podgrzewaneim to ja tam nalewam wody do buteli i grzeje w mikrofalówce, mialam podgrzewacz ale ja nei bd czekac na wode 3 minuty
a smyk to porazka maja takei nadwyzkim, tez czasami wejde i cos kupie i zaluje bo na allegro jakeis 30 procent taniej ;(
Anisen
kochamy Cię mocno
Aspitator rozkłada sie i można dokładnie wyparzyć, nawet trzeba z gruszką tego nie zrobisz i po jakimś czasie staje sie siedliskiem bakterii . do tego gruszką ciągtniesz podciśnieniem a aspiratorem albo siłą własnych płuc albo siłą odkurzacza. Dodam ze dla maleństwa polecam ten typu frida a dla ponad roczniaka jak sie ma cichutki odkurzacz to np katarek
Dla maleńkiego dziecka lepiej odciągać siłę dopasowując indywidualnie
Dla maleńkiego dziecka lepiej odciągać siłę dopasowując indywidualnie
reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Ja chyba kupię fridę skoro tak polecacie. I strasznie się nam podoba ta karuzela z fisher price rainforest, chybą ją kupimy z mężem :-)
Akuku, ten bujaczek super.
Poza tym przyszła moja paka ciuszków, chyba musze się już powstrzymać z kupowaniem bo zaczyna się tego sporo robić na pewno mam już wystarczająco kaftaników, teraz potrzebuję jeszcze ewentualnie pajacyków no i czegoś cieplejszego...
Akuku, ten bujaczek super.
Poza tym przyszła moja paka ciuszków, chyba musze się już powstrzymać z kupowaniem bo zaczyna się tego sporo robić na pewno mam już wystarczająco kaftaników, teraz potrzebuję jeszcze ewentualnie pajacyków no i czegoś cieplejszego...
Załączniki