reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Akuku - suuuperaśny sama bym wskoczyła kurcze :)

a to bardzo szybki sobotni zakup od tatusia dla synusia wydawało by sie ze jakiś polski akcent ma to wdzianko...
WP_000505.jpga generalnie z wyprzedaży a cena wyjściowa było 15 euro później 13,10,5 i na końcu 2 to w pl za 60 zł to sobie nie wyobrażam tego kupić :szok:

Załączniki

• WP_000505.jpg
    WP_000505.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki kolejnqa zagadka z serii Czikusia pyta doswiadczone mamy hehehe
powiedzcie mi czym sie rozni aspirator do nosa od zwyklej gruszki bo nie pojmuje...?
aaaa i jeszcze jedno laktator!! dziewczyny pomocy bo ich jest tyle w tak roznych cenach ze na serio czlowiek wariuje
podgrzewacz? potrzebny czy nie? czytalam ze mleko najlepiej podgrzewac wsadzajac butelke w ciepla wode tez juz sie pogubilam
bylam wczoraj w smyku tylko poogladac bo wiadomo ze kupie w necie albo w innych sklepach bo taniej... smyk jest jednym z najdrozszych sklepow zauwazylam...

akuku sliczny bujaczek ;)))!!super okazja ;)
pustiszi ma akcent nei haha ;) super ;))
czikusia no aspiratorem szybciej wyciagniesz gruszke jak dla mnei to sobie mozna wsadzic ale w dupe za przeproszeneim (dla mnei takie badziewie ;()
a z podgrzewaneim to ja tam nalewam wody do buteli i grzeje w mikrofalówce, mialam podgrzewacz ale ja nei bd czekac na wode 3 minuty :(
a smyk to porazka maja takei nadwyzkim, tez czasami wejde i cos kupie i zaluje bo na allegro jakeis 30 procent taniej ;(

Aspitator rozkłada sie i można dokładnie wyparzyć, nawet trzeba z gruszką tego nie zrobisz i po jakimś czasie staje sie siedliskiem bakterii :( . do tego gruszką ciągtniesz podciśnieniem a aspiratorem albo siłą własnych płuc albo siłą odkurzacza. Dodam ze dla maleństwa polecam ten typu frida a dla ponad roczniaka jak sie ma cichutki odkurzacz to np katarek ;)
Dla maleńkiego dziecka lepiej odciągać siłę dopasowując indywidualnie ;)

reklama
Ja chyba kupię fridę skoro tak polecacie. I strasznie się nam podoba ta karuzela z fisher price rainforest, chybą ją kupimy z mężem :-)

Akuku, ten bujaczek super.

Poza tym przyszła moja paka ciuszków, chyba musze się już powstrzymać z kupowaniem bo zaczyna się tego sporo robić :) na pewno mam już wystarczająco kaftaników, teraz potrzebuję jeszcze ewentualnie pajacyków no i czegoś cieplejszego...

DSC00132.jpgDSC00147.jpgDSC00146.jpg

Załączniki

• DSC00132.jpg
    DSC00132.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00146.jpg
    DSC00146.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00147.jpg
    DSC00147.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 42
Do góry