reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Akuku - suuuperaśny sama bym wskoczyła kurcze :)

a to bardzo szybki sobotni zakup od tatusia dla synusia wydawało by sie ze jakiś polski akcent ma to wdzianko...
WP_000505.jpga generalnie z wyprzedaży a cena wyjściowa było 15 euro później 13,10,5 i na końcu 2 to w pl za 60 zł to sobie nie wyobrażam tego kupić :szok:

Załączniki

• WP_000505.jpg
    WP_000505.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki kolejnqa zagadka z serii Czikusia pyta doswiadczone mamy hehehe
powiedzcie mi czym sie rozni aspirator do nosa od zwyklej gruszki bo nie pojmuje...?
aaaa i jeszcze jedno laktator!! dziewczyny pomocy bo ich jest tyle w tak roznych cenach ze na serio czlowiek wariuje
podgrzewacz? potrzebny czy nie? czytalam ze mleko najlepiej podgrzewac wsadzajac butelke w ciepla wode tez juz sie pogubilam
bylam wczoraj w smyku tylko poogladac bo wiadomo ze kupie w necie albo w innych sklepach bo taniej... smyk jest jednym z najdrozszych sklepow zauwazylam...

akuku sliczny bujaczek ;)))!!super okazja ;)
pustiszi ma akcent nei haha ;) super ;))
czikusia no aspiratorem szybciej wyciagniesz gruszke jak dla mnei to sobie mozna wsadzic ale w dupe za przeproszeneim (dla mnei takie badziewie ;()
a z podgrzewaneim to ja tam nalewam wody do buteli i grzeje w mikrofalówce, mialam podgrzewacz ale ja nei bd czekac na wode 3 minuty :(
a smyk to porazka maja takei nadwyzkim, tez czasami wejde i cos kupie i zaluje bo na allegro jakeis 30 procent taniej ;(

Aspitator rozkłada sie i można dokładnie wyparzyć, nawet trzeba z gruszką tego nie zrobisz i po jakimś czasie staje sie siedliskiem bakterii :( . do tego gruszką ciągtniesz podciśnieniem a aspiratorem albo siłą własnych płuc albo siłą odkurzacza. Dodam ze dla maleństwa polecam ten typu frida a dla ponad roczniaka jak sie ma cichutki odkurzacz to np katarek ;)
Dla maleńkiego dziecka lepiej odciągać siłę dopasowując indywidualnie ;)

reklama
Ja chyba kupię fridę skoro tak polecacie. I strasznie się nam podoba ta karuzela z fisher price rainforest, chybą ją kupimy z mężem :-)

Akuku, ten bujaczek super.

Poza tym przyszła moja paka ciuszków, chyba musze się już powstrzymać z kupowaniem bo zaczyna się tego sporo robić :) na pewno mam już wystarczająco kaftaników, teraz potrzebuję jeszcze ewentualnie pajacyków no i czegoś cieplejszego...

DSC00132.jpgDSC00147.jpgDSC00146.jpg

Załączniki

• DSC00132.jpg
    DSC00132.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00146.jpg
    DSC00146.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00147.jpg
    DSC00147.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 49
Do góry