reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

spojrzałam w książeczkę Nata i również miał zastrzyk z wit.K. witaminkę D teraz sobie odpuściliśmy bo mały i tak jest na MM i jeszcze słoneczko za oknem również robi swoje :)
co do ręczników to ja miałam trzy takie duże kapturkowe z Canpol

reklama
a ja umarłam i wyladowalam w ciuszkowym raju:)) wczoraj dostalismy paczke 10kg z ciuszkami od znajomej a dzisiaj kolejna od innej 8 kg jest w nich doslownie wszystko raczej juz nic z ubranek dla dziecka nie kupuje moze jakies do wyprawki ale to gora dwie trzy rzeczy;)

A ja wreszcie wrzucę to co kupiłam już w 12 tygodniu- pierwsze ubranko :) Do tej pory nie kupiłam na razie nic więcej- czekam na info o płci bąbelka :)

DSCN0844.jpg

Załączniki

• DSCN0844.jpg
    DSCN0844.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 42
aniu przesliczne :)
co do recznikow to z dwa trzy i styknie bo powiem szczerze ze moje dziecko przez pierwszy okres kapieli brzuszek rozluznialo po cieplej kapieli i robilo kupke w recznik i odrazu do zaprania i wyprania i wysuszenia tylko ze u nas bylo lato to nam starczylo dwa, mi na dlugo nei starczyly te z kapturkiem pbo byly wyjatkowo male ;O

Aniu śliczne ciuszki :)
Ja dzisiaj poszalałam trochę z M i zakupiliśmy kilka ubranek i pierdołek:)
DSC_0010.jpgDSC_0011.jpg

Załączniki

• DSC_0010.jpg
    DSC_0010.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0011.jpg
    DSC_0011.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 66
blue - Muszę chyba kupić trochę beżowych ciuszków bo wpadłam w szał zakupów typowo dla dziewczynki :p Ale co ja poradzę, że one takie piękne są i ciężko się odpędzić :p Smoczki z lovi najładniej się prezentowały na półce hehe :D:D Zastanawiam się jeszcze jakie butelki kupić. Widziałam z firmy AVENT lub Tommee tippee podobno polecają a wy z jakiej firmy polecacie?

kaha sliczne odrazu widac ze sie spodziewasz dziewuszki ;)) smoczki z lovi ekstra plus dla cb odemnie uwielbiam jeee ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
ja dla luski mam z aventa a teraz kupilam tommy tipe , butelka jak butelka avent dobrze sie myje , np te z lovi mniej bym polecala avent dla mnie praktyzniejszy teraz chcialam tommy tippe dla odmainy no zobaczymy i tak na poczatku tylko cycek :)

Do góry