reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Justyna , Malinka śliczne ciuszki :) Malinka zakochałam sie w śpioszkach niebieskich w paski:)

Ikasia kolorystycznie fajnie wszystko dobierasz, bedzie tak stonowany ten wystrój :)

Przewijak widze w smyku 50zl , u nas w malym sklepiku mąż wczoraj dał 56:szok: z tego samego, tylko kolorystyka inna!

Blue to mowisz u Was ten lezaczek furrory nie zrobił? Mój Natan uwielbial leżaczek , mysle właśnie ze dla Filipa tez bym chciala.

AAA super ten pomysl na poszewki do przewijaka. ja mam na tym moim regale przewijaku taki dmuchany przewijak z ikei wlasnie z pokrowcami, 2 na zmiane,ale juz sa poplamione,a plamy nie schodza i 2 to zdecydowanie za malo.a drugi wlasnie mi sie od stroju kapielowego w polowie na rozowo zafarbowal,akurat bardzo chlopieco...wczoraj wywalilam.

Malinka super te ciuszki masz. ja troche kupilam jaskrawych kolorow,ale juz teraz rozgladam sie za bardziej stonowanymi, wlasnie w takim stylu co Ty:-). wiecie co, sama nie wiem jak z tymi rozmiarami. mojej kolezanki mala ma 1,5 miesiaca i o 56 rozmiarze juz daawno zapomniala.urodzila sie niemala bo 4kg i 52 cm ja kupuje juz reszte 62, bo zawsze sie przyda, a jak mi sie duzy chlopiec urodzi, to tydzien pochodzi w 56 a potem wszystko niepotrzebne pieniadze wydane. zawsze mozna dokupic juz po urodzeniu dziecka w razie czego. rozmiaru 56 mam tez troszke po corci takie biale i neutralne kolory,takze bez szalenstwa z tym "kontrowersyjnym" rozmiarem.

Anbas tak jak juz ktos pisal, to sa strony zagraniczne a konkretnie dunskie. jak by Ci sie cos spodobalo to podaje strony filabel.dk, smartkidz.dk i zawsze wchodze na udsalg (wyprzedaz), tam sa od 30%do 65%przecenione, choc i wtedy cena nie za wesola czasami,niestety,ale jakosc za to rewelacyjna,ale tez tylko czesc mam takich a reszta to juz uzywane z roznych zrodel;-)
A jesli chodzi o sowy, to tez uwielbiam je na scianie i chyba zrobie Wam zdjecie i wkleje, bo tez mam dosyc fajne:-)

a ja dzisiaj bylam w ciuchbudzi byla dostawa malenkich i kupilam ok 10 szt(29zł) z czego wgl nei noszone 5 z metkami; ) i wysypalam wszzystko i mamm juz tyle ciuszków ze musze dac na luz i zostal mi do kupienia tylko kombinezon, ciepla czapka, 2 pary rajstopek i jakies skarpetki i wsio z ubranek :)
justynaj a co do dmuchanego pokrowca mialam i dentyczny i zeczywiscie bylo malo mi tych pokrowców na poczatku kupowalam takei podklady nei przemakalne i kladlam jak mala siusiala podczas przewijania a puzniej jak jej sie nei zdazalo to kladlam na to tylko pieluszke flanelowa :)
ikasia slicznie urzadzasz zazdroszcze ;)

Ostatnia edycja:
śliczne te wasze zakupy dziewczyny! :) ja powoli juz tez kupuje i ciuszki, i sprzety,tylko jak narazie to wszystko bezowe albo biale... jakos tak na kolory boje sie postawic,bo nie mam tej plci potwierdzonej:) zazdroszcze wam,ze juz wiecie dla kogo kupujecie te sliczne rzeczy:) ja musze narazie ostroznosc zachowac, a tak bardzo chcialabym kupowac takie male koszule, spodenki i sliczne chlopczykowe ciuszki :D

blue, zdjęcia, zdjęcia dla ciotek :)

blanka - te śpioszki to polska firma gamex, widziałam je na allegro, tam dokupiłam do nich jeszcze kaftanik (przyjdzie na dniach razem z resztą - poszalałam wczoraj :)

justyna - a ja bym chętnie kupiła więcej takich w intensywnych kolorach, te mdłe, pastelowe dla chłopca mnie jakoś nie kręcą i w ogóle jak już kiedyś pisałam mam alergię na misia na chmurce, misia na miodzie itp. :-D:-D:-D

Ikasia - czekam na efekt całościowy pokoiku i zazdraszczam tym, które mogą je urządzać...

Wow dziewczyny ale szalejecie z tymi zakupkami :) Aż zaczynam się stresować, czy oby nie za późno mam zamiar się wszystkim zając- planuję zakupy jak będzie wiadomo, kto mieszka u mnie w brzuszku :)

Piękne te ciuszki macie :)

Gamex mówisz:) zaraz zerkne na allegro:)

Justynka na 56 bym nie szalała:) Ja bynajmniej mam bardzo mało na 56 bo niewiem jakiej wagi sie spodziewać. Póki co ja skupiam sie na 62, 68:) Ja ogólnie lubie planować , i kupować na zapas takie moje zboczenie:rofl2: Natanielowi zawsze na zapas mialam rzeczy zakupione mniej wiecej wiedzialam w jakim tempie rosnie i zawsze z rozmiarami traialam . :)

Blue dawaj foty zdobyczy !

reklama
piękne ciuszki dziewczyny :) ja nawet nie mam kiedy się wybrać żeby coś zakupić, nawet jakąś drobnostkę.
lkasia, ja mam 2 pokrowce na przewijak ale na to jeszcze kładłam w miejscu pupy pieluchę flanelową, więc jak coś się wydostało, to tylko pielucha do prania szła bo pokrowiec się nie brudził. i tak jak dziewczyny piszą, bez pokrowca przewijak jest niefajny, zimny i ślizgi brrrr

Do góry