reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
kaha taka sama sprzedalam w grudniu mala wgl sie nei chciala bujac tylko na poczatku pozneij szarpaa tylko za motylki, wydalam 700 zl bo byla z nowej kolekcji a sprzedalam za 350 bo nikt nei chcial kupic i dorzucilam gratisy :OO

Ale fajne rzeczy :) szkoda, że to za granicą bo też bym kupiła :) a to na drugim zdjęciu na górze z prawej to czapeczka?

ja też trochę kupiłam, może nie tak kolorowe, jak Justyny ale jednak...
DSC00110.jpg
DSC00113.jpgDSC00116.jpgDSC00117.jpgDSC00115.jpgDSC00114.jpgDSC00112.jpgDSC00111.jpg

edit: szkoda, że tak ciemno dziś, bo i zdjęcia bez światła gorsze

dziewczyny, jak kupiłyście coś fajnego to wrzucajcie fotki, ja uwielbiam oglądać małe ciuszki :)

Załączniki

• DSC00110.jpg
    DSC00110.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00111.jpg
    DSC00111.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00112.jpg
    DSC00112.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00113.jpg
    DSC00113.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00114.jpg
    DSC00114.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00115.jpg
    DSC00115.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00116.jpg
    DSC00116.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00117.jpg
    DSC00117.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
justynaj piękne widac ze szalejesz ;)
malinka twoje tez cudne , widze ze juz sie przyzwyczailas do chlopczyka i mu sliczne chlopiece wybierasz ubranka ;)))

dzięki blue, ale w sklepie jak pani spytała przy ciuszkach: chłopiec czy dziewczynka, to mój mąż: chłopiec a ja dziewczynka chciałam powiedzieć :-D

rzeczywiście już się przestawiłam na małego łobuziaka :)

Justynaj- czaderskie !!!!! kurde i kolory takie wyraźne tak jak i poprzedni pakiet ciuszków no suuuper!

i te sowy na bodziakach ja planuje sowy na sciane zakochałam się w tych sowach no blisko miesiąc ta miłość trwa :)

np.Wandtattoo Nachteulen Wandsticker Wandtatto Wohnzimmer Deko Eule Eulen Kinder | eBay kooocham te ptaszyska

przecudne sa te sowy!!!!!! tez sie chyba zakochalam w nich :) hihihi
U nas Kubol ma pokoik urzadzony teraz ~(taki najmniejszy z 3 pokoi) I narazie nie mam jak urzadzac nowego :) z racji tego ze nie mam gdzie bo zostal nam jescze tylko jeden dodatkowy z podwojnym lozkiem / biurem. A ten jest za duzy dla dzidziusia :) Poza tym malenstwo I tak bedzie z nami na poczatku wiec sie zastanawiam czy porostu nie urzadze w naszej sypialni kacika dla maluszka :) Wlasnie cos na scianie itp.

Anbas ----- One są suuper na allegro też widziałam, tutaj w sklepie takim a'la nie wiem jysk albo pepco są. Poduchy i obrazki i zabawki słoooodkie. I nie trzeba ciapać całej ściany w rysunki bo są bardzo urokliwe te naklejki ptasiorki :)

Malinka ----- superaśne !!!! Słodziaczek będzie taki :)

A ja stwierdziłam, ze chyba dla chłopców bardziej mi się podobają ubranka...dla dziewczynek same różowe...;/...chociaz oczywiscie juz pełno rózowych rzeczy mam w szafie...ale teraz kupuje duzo takich bardziej chlopięcych...dzisiaj kupialmw smyku niebieskie spodenki dresowe:):)...

No I zakupiłam tą karuzele co pokazwałam...zadowolona jestem...bardzo fajnie wygląda....chce jeszcze dokupic kilka pluszowych małych maskotek czarno-białych I doczepić do karuzeli:)

No I mam pełno ubranek , niby kupowałam unisexy, ale są bardziej chłopięce...I zastanawiam sie co zrobic...może któraśby reflektowała....?? a może zrobić by taki temat ---giełdowy??:):) aj miałabym apre ciuszków na wymianę ewentualnie, albo do rozdania:)

aaa..I wklejam Wam pozytywkę która kupiłam w komisie za 15zł...pisałam juz o niej kiedys....jeden misio się naciąga I gra.....I wklejam Wam jeszcze okno pokoiku mojego dzieciątka:) narazie tak to wygląda....ale myślę, zeby zmienić firnaki na takie grubeee zasłony kremowe:)
20130821406.jpg20130821407.jpg
I został mi jeszc
ze jeden bon do smyka na 50zł I kupię chyba przewijak, bo jest twardy własnie za 50zł..o taki:
klups-zyrafka-przewijak-niemowlecy-pt70-m-iext7146036.jpg
Tylko poradzcie mi , bo widziałam w sklepie prześcieradła na przewijaki....potrzebne są?? tylko kurcze, obawiam sie ze takie rpześcieradła bardzo szybko się brudzą....a sam rpzewijak, nawet z pieluszką tetrową, bądź p[odkładem do rpzewijania jest łatwiejszy w utrzymaniu...

Załączniki

• 20130821406.jpg
    20130821406.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 20130821407.jpg
    20130821407.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 30
  • klups-zyrafka-przewijak-niemowlecy-pt70-m-iext7146036.jpg
    klups-zyrafka-przewijak-niemowlecy-pt70-m-iext7146036.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
sliczne to okno :) ikasia
te koszyczki z misiami takie slodkie :)))) A co do przewijaka, to mi mama poszyla pokrowce na przewijak wlasnie. Takie jak na posuszki tylko ze na zameczek. Ale I tak dodatkowo uzywalam pieluchy czy podkladu. Jakos mi sie taki "goly" przewijak zimny wydawal I mialam poszewke zawsze :)

reklama
Ikasia kto co woli... ja miałam 5 pokrowców na przewijak i sobie chwaliłam... sam przewijak jestzimny i ceratowy... a pieluszki się ślizgają i podwijają jak próbujesz bąbelka ubrać. Ja strasznie nie lubiłam tego robić na pieluszce/podkładzie.

I tak jak pisałam miałam 5 i mi stykało spokojnie. Takie fajne z froty i maluszkowi milutko było nawet na golasa na nim poleżeć.

Do góry