reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Matko świeta specjalnie się wracałam jak sie nazywa ta grzechotka nad łóżko chryste niech juz ten mozg funkcjonuje... :/

Ikasia- urzadzadzaj kupuj i dekoruj jak tylko Ci sie wymarzy projektor obok sporo melodyjek i elegancko. Kolry tez moje ulubione ja wszystko bym w brązie beżu kawy z mlekiem czekoladzie miała...
Przecież później i tak dziecko bedzie mialo wyraźne kolorowe zabawki a pokoik urzadzaj tak jak masz w planach i jak Ci sie zaplanowało juz a widze że bedzie cuuuudny jak z katalogu :):):-)

diablica cena może I wysoka, ale babcia kupowała....a w tym jest I gondolka--a chciałam kupic I tak kosz mojżesza zeby dzidzi w dzien mogło byc w drugim pokoju...I potem siedzenie...które tez bym musiała kupic...wiec kasowo chyba I tak wyszlo podobnie, a zajmuje mniej miejsca...a że nie ja płaciłam:p...
kaha to jest do 18 kg:)

pustiszi dzięki...dzisiaj idę do smyka polazic I popatrzec za tymi karuzelami...I cos jeszcze moze kupie...wkoncu mam bony za 150zł, wiec mogę poszaleć....:p....zwłaszcza ze w smyku teraz nowa kolekcja jest...chociaz ceny urbanek mnie powalaj.a...za zwykły pajacy 49,99...:p

IKasia właśnie wczoraj widziałam ze do 18kg. Więc tak jak mój :-) To fajna rzecz bo i 3 latek może się w tym bujać :tak:

Ważne jestwłaśnie żeby te leżaczki kupować do 18kg a nie do 11 np. koleżanka kupiła taki byle jaki i w połowie zmieniała go na ten stabilniejszy bo dziecko szybko jej wyrosło - a miała bambaryłkę ciężką :-D dzieci lubią leżaczki :tak:

Kurcze strasznie mi się podoba ta Ikasi bujaczko-gondola:rofl2:. Tym bardziej, ze w nocy dzidzia na górze będzie miała swoje łóżeczko, a w dzień jak ja będę na dole to fajnie by było jakby maluch też na dole spał, muszę pomyśleć jak to wszystko zorganizować, choć cena powala:tak:.

A bujak mam identyczny jak Fifi tylko cały w różu więc jak będzie syn to lipa trochę:-D

Kaha ja juz od dawna sie zastanawiam nad tym leżaczkiem bujaczkiem z fisher price:) Ogólnie wiem ,ze kupie właśnie z tej firmy tylko sie zastanawiam czy ten z baldachimem czy jakis inny:) a z fisfera wybór duzy mają:p

Ostatnia edycja:
Ale mi sie ta bujawka podoba chyba kupie tylko niebieska:-)

a tu moje kolejne ciuszkowe zdobycze na przecenach;-)narazie chyba przystopuje na jakis czas...bo sie uzalezniam powoli;-)
DSC02402.jpgDSC02403.jpgDSC02404.jpg

A moj sisiorek znow puka do mamusi,calkiem na dole brzuszka po prawej stronie:-D

Załączniki

• DSC02402.jpg
    DSC02402.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC02403.jpg
    DSC02403.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC02404.jpg
    DSC02404.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry