reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Fajną sprawą jest jeszcze bujaczek:

Ja mam dokładnie ten:

http://www.zaczarowanachatka.pl/img...r-Price-Lezaczek-Bujaczek-do-18kg-H4789-2.jpg

Zabawki można zmieniać. Ma wibrację - bardzo wiele niemowląt to uspokaja. I co najważniejsze jest on do 18kg więc Konrad do dzisiaj czasem w nim się buja i ogląda bajki :-D Na zdjęciu jest w formie leżaczka ale tą "rączkę" się składa i wtedy można go bujać :tak:

No i Mata edykacyjna... ale u mnie Konrad słaby był zainteresowany...

reklama
tak ja mam taka samą jak fifka identyczna no tylko że w różu i fakt radyjko zostało na dłużej....a Ikasia skoro ci sie podoba [mi też szczerze mówiąc] i masz kase to kup pewnie....w dzień projektor sie nie przyda tak jak karuzelka nad głową i sama radość ją nakręcać i patrzeć jak dziecko próbuje dosięgnąc ja rączkami....nie wiem akurat czy beże widza małe dzieci ale czarno białe to na bank i są takie ksiązeczki czarno białe ale pioruńsko drogie....
Ikasia ale pochwalisz sie końcowym efektem wystroju pokoju co? juz zazdroszcze bo ja tez kocham beże

kaha -takie cos przenosnego z pokoju do pokoju jest bardzo przydatne jak masz kawałek domu ale nie tylko...ja mam taki leżaczek jak fifka pokazała ale bardziej krzesełkowaty...i młoda potem miała krzesełko...tez wibry itp. ale moim zdaniem fajniejsza jest kołyska taki bujaczek jak ty pokazałaś...choć pewnie do niewielu kg one są...bo takie krzesełka tak jak fifka pisze 18 kg

Ostatnia edycja:
ja kupiłam cos takiego:
TL3w1ROCKER.jpg

najważniejsze ze gondolka jest na płasko rozkładana:)

Załączniki

• TL3w1ROCKER.jpg
    TL3w1ROCKER.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 47
diablica no mi się właśnie mega podoba, bo uwielbiam beże I zawsze chcialam w takich kolorach pokoik...tylko teraz zastanawiam sie nad tą karuzelą...ale z drugiej strony jak mam projektor, to ta karuzela będzie jako dodatek...nie wiem...jutro pojdę do smyka...mam kupony na 150zł, wiec moze coś znajdę:)
a co do pokoiku to pichwale sie, narazie mam wszystko w pudłach:p

no tak tylko że projektor w dzien ci szału nie zrobi a jak dziecko położysz do łózeczka to czymś oczy zajmie jak mu nakecisz karuzelke...moim zdaniem karuzelka mimo projektora być powinna....pobudza dziecko.

fajne to coś hehe a co to robi? bo bez kitu wózek bez kółek przypomina....

Ja mam pożyczoną taką huśtawkę:

graco-lovinhug-swing-greta.182360.2.jpg

Jest fajna ale ja raczej nie była zwolenniczką uczenia tego "bujania" malucha podczas spania... on spał nieruchomo dzięki temu w nocy nigdy nie musiałam go bujać... ale bardziej w formie rozrywki :tak:

Załączniki

• graco-lovinhug-swing-greta.182360.2.jpg
    graco-lovinhug-swing-greta.182360.2.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 18
reklama
ikasia skoro masz projekt i wizje pokoju w beżu i wszystko pod to kupiłas to ja ci powiem że osobiście wybrałabym nakręcana karuzelke w bezu...powiedz mi jaka to róznica dla dziecka skoro w dzien mu nakrecisz śliczne misie a wieczorem włączysz zajefajny projektor....dzidul nie odczuje braku mega wypasionej kolorowej karuzeli bo bedzie miał wszystko co trzeba....i ruch i melodyjki i światło...

Do góry