reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

no moj jest taki wiercioch ze w nocy czesto wali glowa o szczebelki ... zal mi go bo sie wtedy budzi i placze strasznie , a nozke tez mu sie nie raz nie dwa zdarzylo wlozyc ... bo obiera nogami o szczebelki a potem wycignac nie umie

reklama
U mnie w szczebelkowym żadnemu nic się nie stalo za to jak raz spała Kinga tydzień w turystycznym to starła nosek do krwi na siatce a potem wywaliła się razem z łózeczkiem bo chciała górą wyleźć(mimo otwartego boku). I wcale nie mamy jakiejś taniej tandety.

a ja teraz szukam używanej chusty najlepiej tkanej. Używanej bo nowej ceny kosmiczne :(

moj namietnie spi w takiej pozycji :| i zreszta innych tez i zawsze napiera glowa na szczebelki :|

Anisen chusty mozna kupic na stronce forum chusty.info, ja tam kupowalam nosidelko tulke

Ostatnia edycja:
Kasieńko rozczulił mnie Twój łobuziak:-) uroczy!
Ja mam chustę tkaną azimi i polecam ją, kupiłam nową. Dałam za nią niewiele ponad 50 zł. Także cena wydaję się być w porządku. Dużo nosiłam małą i często, mam też nosidło, kupiłam jak córcia starsza była ponad rok miała, ale jakoś nie chciała z niego korzystać. I w sumie leży nieużywane.

Ja tym razem się skuszę na chustę , poprzednio mnie przekabacili, że niepotrzebna a poza tym były takie ceny że głowa puchła, teraz mozna dostac fajne i tanie chusty

Za 50 zł to bym kupiła już ;) ja widziałam same ceny od 150 i to mnie przeraziło koszmarnie.

Dostałam wreszcie kasę z pita i muszę kupić coś do ubrania na siebie . Tylko jak pomyślałam dłużej to mi szkoda kupować coś co ponoszę tylko góra 8 miesięcy a potem trzeba to będzie oddać za grosze ;) bo już wiecej nigdy nie przewidujemy ;)
A Wy Jak zamierzacie wypełnić swoją szafę , bo za chwilkę nie będziemy mogły sie zmieścić w swoje "normalne" ubrania

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam chustę za 200zł... jakoś nie ufam tum tanim... ona ma dobrze trzymać dziecko... a nosiłam małego codziennie i jak dla mnie to bardzo trafiony zakup :-D

reklama
A powiedzcie dziewczynki jakie macie zdanie o chustach, bo ja tak Was podczytuję i myślę, czy by się nie zaopatrzyć jak już bąbel szczęśliwie będzie po tej drugiej stronie :-)

Do góry