reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

no moj jest taki wiercioch ze w nocy czesto wali glowa o szczebelki ... zal mi go bo sie wtedy budzi i placze strasznie , a nozke tez mu sie nie raz nie dwa zdarzylo wlozyc ... bo obiera nogami o szczebelki a potem wycignac nie umie

reklama
U mnie w szczebelkowym żadnemu nic się nie stalo za to jak raz spała Kinga tydzień w turystycznym to starła nosek do krwi na siatce a potem wywaliła się razem z łózeczkiem bo chciała górą wyleźć(mimo otwartego boku). I wcale nie mamy jakiejś taniej tandety.

a ja teraz szukam używanej chusty najlepiej tkanej. Używanej bo nowej ceny kosmiczne :(

moj namietnie spi w takiej pozycji :| i zreszta innych tez i zawsze napiera glowa na szczebelki :|

Anisen chusty mozna kupic na stronce forum chusty.info, ja tam kupowalam nosidelko tulke

Ostatnia edycja:
Kasieńko rozczulił mnie Twój łobuziak:-) uroczy!
Ja mam chustę tkaną azimi i polecam ją, kupiłam nową. Dałam za nią niewiele ponad 50 zł. Także cena wydaję się być w porządku. Dużo nosiłam małą i często, mam też nosidło, kupiłam jak córcia starsza była ponad rok miała, ale jakoś nie chciała z niego korzystać. I w sumie leży nieużywane.

Ja tym razem się skuszę na chustę , poprzednio mnie przekabacili, że niepotrzebna a poza tym były takie ceny że głowa puchła, teraz mozna dostac fajne i tanie chusty

Za 50 zł to bym kupiła już ;) ja widziałam same ceny od 150 i to mnie przeraziło koszmarnie.

Dostałam wreszcie kasę z pita i muszę kupić coś do ubrania na siebie . Tylko jak pomyślałam dłużej to mi szkoda kupować coś co ponoszę tylko góra 8 miesięcy a potem trzeba to będzie oddać za grosze ;) bo już wiecej nigdy nie przewidujemy ;)
A Wy Jak zamierzacie wypełnić swoją szafę , bo za chwilkę nie będziemy mogły sie zmieścić w swoje "normalne" ubrania

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam chustę za 200zł... jakoś nie ufam tum tanim... ona ma dobrze trzymać dziecko... a nosiłam małego codziennie i jak dla mnie to bardzo trafiony zakup :-D

reklama
A powiedzcie dziewczynki jakie macie zdanie o chustach, bo ja tak Was podczytuję i myślę, czy by się nie zaopatrzyć jak już bąbel szczęśliwie będzie po tej drugiej stronie :-)

Do góry