reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
U mnie w szczebelkowym żadnemu nic się nie stalo za to jak raz spała Kinga tydzień w turystycznym to starła nosek do krwi na siatce a potem wywaliła się razem z łózeczkiem bo chciała górą wyleźć(mimo otwartego boku). I wcale nie mamy jakiejś taniej tandety.
a ja teraz szukam używanej chusty najlepiej tkanej. Używanej bo nowej ceny kosmiczne
a ja teraz szukam używanej chusty najlepiej tkanej. Używanej bo nowej ceny kosmiczne
Anisen
kochamy Cię mocno
Zerknę dzięki.
Mam nosidło ale mój Kuba go nie lubił. mysle teraz zainwestować w chustę.
To moje nawet jak sie kręcą to zawsze jakoś w zdłóz łóżeczka
Mam nosidło ale mój Kuba go nie lubił. mysle teraz zainwestować w chustę.
To moje nawet jak sie kręcą to zawsze jakoś w zdłóz łóżeczka
vinga89
mamusia syneczków
kochana, jakbym swojego berbecia widziała, też w przeróżnych pozach śpi. ostatnio upodobał sobie leżenie na brzuchu z pupą u góry i głową na doleZobacz załącznik 562848 moj namietnie spi w takiej pozycji :| i zreszta innych tez i zawsze napiera glowa na szczebelki :|
_Hope
Fanka BB :)
Kasieńko rozczulił mnie Twój łobuziak:-) uroczy!
Ja mam chustę tkaną azimi i polecam ją, kupiłam nową. Dałam za nią niewiele ponad 50 zł. Także cena wydaję się być w porządku. Dużo nosiłam małą i często, mam też nosidło, kupiłam jak córcia starsza była ponad rok miała, ale jakoś nie chciała z niego korzystać. I w sumie leży nieużywane.
Ja mam chustę tkaną azimi i polecam ją, kupiłam nową. Dałam za nią niewiele ponad 50 zł. Także cena wydaję się być w porządku. Dużo nosiłam małą i często, mam też nosidło, kupiłam jak córcia starsza była ponad rok miała, ale jakoś nie chciała z niego korzystać. I w sumie leży nieużywane.
Anisen
kochamy Cię mocno
Za 50 zł to bym kupiła już ja widziałam same ceny od 150 i to mnie przeraziło koszmarnie.
Dostałam wreszcie kasę z pita i muszę kupić coś do ubrania na siebie . Tylko jak pomyślałam dłużej to mi szkoda kupować coś co ponoszę tylko góra 8 miesięcy a potem trzeba to będzie oddać za grosze bo już wiecej nigdy nie przewidujemy
A Wy Jak zamierzacie wypełnić swoją szafę , bo za chwilkę nie będziemy mogły sie zmieścić w swoje "normalne" ubrania
Dostałam wreszcie kasę z pita i muszę kupić coś do ubrania na siebie . Tylko jak pomyślałam dłużej to mi szkoda kupować coś co ponoszę tylko góra 8 miesięcy a potem trzeba to będzie oddać za grosze bo już wiecej nigdy nie przewidujemy
A Wy Jak zamierzacie wypełnić swoją szafę , bo za chwilkę nie będziemy mogły sie zmieścić w swoje "normalne" ubrania
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja kupiłam chustę za 200zł... jakoś nie ufam tum tanim... ona ma dobrze trzymać dziecko... a nosiłam małego codziennie i jak dla mnie to bardzo trafiony zakup
reklama