reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Kasieńka tyle ze ja musze najpierw kupić jedynię a potem tą dostawkę więc wcale nie wychodzi mi taniej :baffled:

Jeszcze pomyślę, ale pewnie i tak go kupie bo ja to malucha w chustę wezmę,ale jak teściowa będzie chciała iść na spacer po okolicy - z Konradem czasem tak robi, to nie weźmie maluszka w chustę... wózek jej potrzebny.

No i pisałam że ja mam żwir pod bramką... i nie ma szans zebym ja takimi kółeczkami wyjechała z domu.... Chyba ze będe 500m nosić wózek codziennie przed spacerem z dzieckiem na rękach.

dziewczyna z FB sprzedaje jedynkę ( 2 w 1) chyba w bdb stanie za 399 + przesyłka. Jak kupisz dostawkę też używaną za 300 to wyjdzie Cie o niebo taniej ;)
a do tego jak dostawka przestanie być potrzebna to ją wypinasz i masz zwykły wózek ;)

acha ja mieszkam blisko gór i u mnie zima i chusta to głupi pomysł. Nie wpakuje malca w chustę w zimowym grubym kombinezonie

Ostatnia edycja:
Fifka ale my mamy na mysli jak sie ma juz wozek :) jak np ja czy Vinga :) jesli ktos nie ma w ogole wozka to fajnie kupic ta dwujeczke jak pokazywalas z ta barierka bo rozumiem ze tam masz jedna spacerowke i jedna gondolke nie podwojnie ?

Anisen ja nosilam mojego szkraba w kombinezonie w zimie ale w nosidelku :) a tutaj raczej myslalam zeby nosic malucha okrytego kurtka dla mnie taka wieksza :) coby zakrywala mnie i maluszka,

niemniej ja mam tez zwykly wozek wiec mi to nie robi roznicy ...

Ostatnia edycja:
DSC04121.jpg

Załączniki

• DSC04121.jpg
    DSC04121.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 44
super sprawa :) no i teraz nie wiem czy nie zostawic narazie Nikosia w stacerowce z 3w1 czy kupic dostawke... czy kupic juz mu ta spacerowke mniejsza bo tamta to taka kobyla ze nic sie wiecej do bagaznika w sedanie nie miesci

Ostatnia edycja:
fifka ja nie żałuje że młoda spała ze mną....nie mam czego. Nie miałam z nią problemów jeśli chodzi o spanie osobno. Kupiliśy jej pod choinkę własne łóżko 180 i od pierwszej nocy śpi w nim sama....położyła sie i zasneła. Spała do rana. Skończyła wtedy 2 lata także już pół roku śpi solo.
z drugim mam 2 opcje....jeśli będzie powtórka z rozyrywki i będą mega kolki jak z córą-to dziecko bezsprzecznie śpi ze mną a maż dostaje ekskmisje [wie, zna temat- godzi się] a jeśli będzie zdrowy misiek to śpi w łóżeczku.

któraś sie pytała o łóżko turystyczne...takowe łóżko ma 2 poziomy dla maluszków nie siedzących czyli od urodzenia do nie wiem pół roku, a potem zdejmujesz tą wiszącą półeczkę i masz łóżeczko dla starszaka....są takie z przewijakami z wbudowanymi pozytywkami....no cuda wianki.

jak dla mnie turystyczne jest turystyczne i tyle. Mam turystyczne na wyjazdy i zwykłe w domu. I nie wyobrażam sobie że dziecko w nim śpi codziennie.
A teraz sprawię Kini i Kubie łózko piętrowe w nowy członek dostanie w spadku łóżeczko po Kini i Kubuniu ;)

reklama
a w jakim wieku dziec przestaje wedrowac ?? jesli wedruje oczywiscie po lozeczku ? bo moj to co przyjde to w inna strone spi :) tak zeby kupic zwykly tapczanik do spania?

Do góry