reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe terminy

te wszystkie wróżby to jedna wielka lipa, my jak staraliśmy się o dzidzię i nam nie wychodziło, nawinęła mi się wróżka no we wróżbie wyszło jej , żę mogę mieć trzecie dziecko ale nie z mężem :sorry2:Dobrze, że biedak o tym zapomniał bo jeszcze Bóg wie co by teraz sobie myślał, Jeszcze kłopoty mogły by z tego być. Wiecie jacy są faceci

reklama
Witam wszystlkie styczniówki! Bardzo liczne to forum:) Mój termin z wyliczeń to 24 styczeń a z USG 22 styczeń i tej drugiej daty sie trzymam bo to zawsze bliżej:))

Mój termin to 7 stycznia ale z USG wychodzi że już pod koniec grudnia może się wykluć.Także nie weiadomo czy będe grudniowa czy styczniowa :p

A ja się dopisuję na 26 styczeń wg USG, bo wg OM to 24 grudzień ( to tyle jeśli ktoś wierzy w kalendarzyk małżeński, ostatni dzień cyklu też jest dobry na zajście w ciąże... ha ha).

U mnie termin na 14 stycznia, ale po ostatniej wizycie mam być szczęśliwa, jak do 6-go dociągniemy. I kurczę muszę do tego stycznia dać radę... nie chcę w grudniu :baffled:

Dziś na tvn style słyszałam i wcześniej też gdzieś ,że liczy sie usg robione przed 20 tyg, jest najbardziej wiarygodne, a nawet to do 10 tyg. Wg tego moje terminy: usg 8 tydz-termin 6.01, usg 14 tydz.- termin na 30.12.

reklama
Właśnie dziwnie że te terminy się przesuwają. Najpierw miałam 22 a teraz niby 15:confused:. Mi też lekarz powiedział że do stycznie nie dociągne. Ale ja uparta jestem i sie nie dam:-p. Myślę że dzidzi będzie lepiej jak się urodzi na początku roku a nie pod koniec.

Do góry