reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Moje tez trzecie w drodze. A w jakim wieku masz?? Przy tabletkach dwa razy zaszłaś w ciąże?? Beta się nie sugeruj aż tak, ona pokazuje mniej więcej, ja miałam wysoka a ciąża młodsza niż wychodzi z om
Teraz z 3 przy tabletkach. Brałam antybiotyki kilka msc musiały najwidoczniej osłabić działanie hormonów. Nie mam. Pojęcia 😂 śmiech przez łzy tak naprawdę
... 29

reklama
Pola 4 lata i Franek 6 lat. Dzisiaj o 16.40 . Okrutnie się boje. Już nawet nie tyle że to ciąża a to że byłam na antybiotykoterapii i czy jakoś mogła wpłynąć na to. Najgorsze godziny teraz .. a Ty w jakim wieku ?
Nie bój się, bo stres niewskazany teraz. U mnie niecałe 4l i 16mies…

reklama
Ja nie jestem za grupa na fb, że względu na anonimowosc forum. Natomiast moim zdaniem możemy pomyśleć o grupie zamkniętej :)
ja dokładnie tak samo, jestem za zostaniem na forum, może być zamknięty wątek jako prywatny jak skończą się styczniowe terminy 🙂
no właśnie ja kawę to taka Mega słaba pije raz na dwa dni. Herbatę czarna już odstawiłam. Rano zielona pije. I pozniej piłam pokrzywę albo miętę z liptona właśnie z jakimś owocem. Ale doczytałam się że pokrzywa i mięta nie bardzo że trzeba z lekarzem konsultować i sie zdziwiłam. No ale dobrze ze mi przypomniałaś musze kupi rooibos kiedyś się zapijalam tym.
zielona herbata nie jest zalecana w 1 trym bo osłabia wchłanianie kwasu foliowego 😉🍵

Do góry