reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
A u mnie wczoraj i dzisiaj jednorazowe plamienia i już 1000 myśli na minutę, ze coś jest nie tak
U mnie dzisiaj też i już prawie zawał miałam, ale na szczęście to tylko raz przy podcieraniu i później spokój.... Ale już sobie mega stracha napędziłam. Teraz staram się głównie leżeć, a nawet zdążyłam drzemkę strzelić... dobrze, że jutro idę na tą wizytę, bo oszaleje 🤦‍♀️🤦‍♀️

U mnie dzis 7tc. Całe dnie mnie mdli i ogólnie czuję się źle. Poprzednia ciąża to była czysta przyjemność w porównaniu do mojego obecnego samopoczucia.
Ale myślę że to po prostu dlatego że jestem przemęczona. Kiepsko śpię i ogólnie nie mam kiedy odpocząć 🤷‍♀️
Wszystko możliwe dodatkowe stresy nasilają obiawy 🥴 z tym samopoczuciem też u mnie kiepsko 🤦🏻‍♀️ To trzeba tylko trzymać mocno kciuki aby szybko się to nam skończyło 🥺 u mnie się zacznie według aplikacji 6t ☺️ Głowa do góry trzeba to przejść ☺️ Damy radę ☺️

reklama
wg aplikacji 5+4 / 2. Ale jakoś sie nie przywiązuje jeszcze do tego. Czekam na usg co wyjdzie. Ja już dzisiaj zaliczyłam dwa odloty. I czuje lewą stronę, takie ciągnięcie w okolicy jakby jajnika. Pamiętam że w tej straconej ciąży miałam większe mdłości ale to było w okolicy 7 tygodnia także może jeszcze wszystko przede mną. Z jednej strony wolałabym mieć te dolegliwości żeby czuc ta ciążę a tak od razu wkręcam sobie ze może coś już jest nie tak.
Spokojnie wszystko będzie dobrze nie ma sensu się nakręcać ☺️ Każda ciąża jest inna ☺️🍀 trzymam za Ciebie kciuki 🤗

Do góry