Moniunia199
Zaciekawiona BB
Ja też mam plamienie po wizycie już drugi dzień delikatne brązowe, cytologii mi nie robiła ale dosyć nie delikatna była więc to pewnie jest przyczyną.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przytyłam 1,5kg, ale od dwóch dni mam mdłości i wymioty dlatego znów schudłam te 1,5kg. Ogólnie zaczynam z wagą 48kg, poprzednio przytyłam w ciąży 16kg, sporo więcej potrafiłam zjeść na raz. Może jesz zdrowiej? A może faktycznie stres.Hej w sobote! u mnie plamienia się uspokoiły, wiec mogę pomyśleć o czymś innym, mianowicie... jem bardzo dużo, a schudlam 3kg.. nie wiem czy też tak macie? Czy u mnie to może wynik tego stresu? Jestem 6t4d. Dajcie znać jak u Was z wagą
Tak, lekarz na wizycie 9 maja pobieral mi szczoteczką materiał pod cytologie i od razu wspomnial ze moze sie pojawić śladowa ilość krwi, żeby sie nie przejmować, bo teraz stosują szczoteczki i one mogą podraznić. Ja również po przyjsciu do domu mialam na papierze sluz bezowy i grudkę sluzu bezowego, potem juz czysto.Dziewczyny ja dzisiaj taki żółto-beżowy śluz na papierze, nawet wpadający trochę w roz. Wczoraj miałam cytologię tez robiona, czy po niej może zdarzyć się plamienie?
Trochę tez pobolewa mnie brzuch
Drżę na samą myśl bo dzisiaj według usg 5+6tc. Według om 6+3 :/ w poprzedniej ciąży jakoś w 6+2 zaczęłam krwawić, wszystko sue dobrze skończyło ale już się przejmuje ze nam powtórkę.. a dzisiaj wieczorem panieński bardzo bliskiej kolezanki, bawet nie będę miała kiedy odpoczywać
Nie zazdroszcze, ja mam komunie corki za sobą, właśnie w zeszlym roku. Zmeczenie, stres, przygotowania i jeszcze 18 osob musialam przenocowac w domu po imprezie, bo przyjezdni z innych województw W garach przed komunią stalam do 3 rano.Ja bym pewnie imprezkę odpuściła, leżeć przy roczniaki będzie ciężko domyślam się
Miałam intensywny i bardzo eksploatujący mnie cały tydzień i moim jedynym celem na ten weekend jest leżeć. Nawet zbytnio nie ogarniam chaty, tyle co z grubsza trzeba. Jedyne co to jestem w czarnej D.... Z zakupami na komunię mojego syna która jest za 2 tyg ani nie mam się w co ubrać ani nie mam ciuchów dla reszty dzieci
Hej! Przeczytaj sobie post mamy ginekolog i "hipotetycznej Hani". Powinien Cię uspokoićHej myszki kochane.Wczoraj rano wykonałam test i wyszedł pozytywny. Od dwóch tygodni, jestem chora, nie mam temp,ale miałam ból gardła,zatok i bardzo duszący kaszel. Dziś jest już lepiej. Leczyłam się głównie herbatą z cytryna i miodem,inhalacjami,imbirem,ale w przeciągu kilka dni po owulacji gdy się rozchorowałam, wzięłam 1 aspirynę, 3 polopiryny i brałam tabletki na gardło neooangin,strepsils,tymianek i podbiał.Wczoraj gdy tylko się dowiedziałam odrazu online skontaktowałam się z ginekolologiem, powiedział,że wogóle nie mam się tym przejmować. Co myślicie?
U mnie też wszyscy przyjezdni my tu jesteśmy napływowi i cała rodzine mamy rozsiana po PL. Ale nikt nie będzie nocował bo muszą w poniedziałek do pracy iść. W garach stać też nie będę bo robię w knajpie, ale wiadomo że tak jest masa rzeczy na głowie próby, ostatnie zakupy a jednocześnie praca, reszta dzieci i stresy dotyczące ciąży.... No nie jest nudno.Nie zazdroszcze, ja mam komunie corki za sobą, właśnie w zeszlym roku. Zmeczenie, stres, przygotowania i jeszcze 18 osob musialam przenocowac w domu po imprezie, bo przyjezdni z innych województw W garach przed komunią stalam do 3 rano.
U nas też komunia w knajpie byla, ale ze wzgledu na nocowanie rodziny, musialam przygotować sie w domu jeszcze.U mnie też wszyscy przyjezdni my tu jesteśmy napływowi i cała rodzine mamy rozsiana po PL. Ale nikt nie będzie nocował bo muszą w poniedziałek do pracy iść. W garach stać też nie będę bo robię w knajpie, ale wiadomo że tak jest masa rzeczy na głowie próby, ostatnie zakupy a jednocześnie praca, reszta dzieci i stresy dotyczące ciąży.... No nie jest nudno.
Bardzo dziękuję! Już mi lepiej!Hej! Przeczytaj sobie post mamy ginekolog i "hipotetycznej Hani". Powinien Cię uspokoić