reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Nie ma sensu jutro powtarzać wg mnie. Przyrost sprawdza się raczej po 48h lub

Ja tez się martwię tym bardziej ze innych objawów brak 😊 u mnie beta rośnie także plus jest 😊 trzymam kciuki 😘 daj znać 😊🤗
U mnie objawem są bolesne piersi,wysypało mnie na ramionach oraz zmęczona jestem,dużo śpię.Juteo powtórna Beta w 29dc🤞

reklama
hej dziewczyny! :) gratuluje Wam wszystkim.
Mam pewien problem i się martwię. 9.05 zrobiłam test ciążowy - wyszły dwie kreski, jedna słabsza. 10.05 poleciałam na bete (56.4), dziś ja powtórzyłam wyniki 75 (informacja na wyniku „Wynik skontrolowano 2-krotnie z tej samej próbki materiału”. Dziś jest mój 34 dzień cyklu. Przyrost bety to tylko 33,9%. :(
Jak myślicie iść jutro ponownie ją wykonać? Mam złe przeczucia…
Ja tez jestem za sprawdzeniem… mi w pierwszej ciąży zapomnieli dodać jednej cyferki… ktoś się pomylił a ja stresowałam się ze beta mi spada… także jestem za sprawdzeniem😊

Moja bety kolejno szły
4.05- 221
6.05- 521 po 48h
9.05- 1803
12.05- 6593 po 72h z dzisiaj,także mam nadzieje,ze bedzie okej. Wg kalkulatora przyrosty 120-130%. W poprzednich straconych do takiego wyniku nie dotrwałam,a może i tak choc sprawdzałam bete dopiero gdy już spadała,wiec ciezko stwierdzić. W każdym razie na papierze takich wyników nie widzialam;)
To teraz koniec z kuciem i mam nsdzieje ze js wizycie uslusze dobre wieści i 21 maja uslysze juz serduszko. O ile wcześniej nie zejdę na zawal przed gabinetem 😱

Ja w luxmedzie usg robię i jestem zadowolona ale chyba tu o lekarza chodzi bardziej 😊jak dobry lekarz i sprzęt to da radę 😊🤗
To może pójdę tego 2 czerwca zobaczyć czy warto 😁 i tak mam w pakiecie to nie będzie żalu. A zapisałam się do lekarza z dobrymi jak na lux med w Warszawie opiniami

To może pójdę tego 2 czerwca zobaczyć czy warto 😁 i tak mam w pakiecie to nie będzie żalu. A zapisałam się do lekarza z dobrymi jak na lux med w Warszawie opiniami
Ja w poprzedniej ciąży robiłam badania w luxmedzie, ale też prywatnie i w szpitalu. Czasem dublowałam jak np usg prenatalne. Nie wiem czy miało to sens, ale właśnie miałam w pakiecie to korzystałam. Chyba znają sie na prowadzeniu tylko książkowych ciąż 😉

Dziewczyny a czy to prawda Ze brzuch w drugiej ciąży rośnie szybciej? W pierwszej w 8 tygodniu u mnie już było widać ze w ciąży jestem i to tak wyraźnie 😊 ciekawa jestem jak to będzie teraz😊

Ja w poprzedniej ciąży robiłam badania w luxmedzie, ale też prywatnie i w szpitalu. Czasem dublowałam jak np usg prenatalne. Nie wiem czy miało to sens, ale właśnie miałam w pakiecie to korzystałam. Chyba znają sie na prowadzeniu tylko książkowych ciąż 😉
Słyszałam o tym właśnie. 🤷
Wczoraj na teleporade jedna Pani doktor powiedziała, że nie trzeba sprawdzać czy beta rośnie bo po co. Mogę powtórzyć badanie jeśli będzie podejrzenie pozamacicznej. Także mam kiepskie zdanie o lux medzie

Ja tez jestem za sprawdzeniem… mi w pierwszej ciąży zapomnieli dodać jednej cyferki… ktoś się pomylił a ja stresowałam się ze beta mi spada… także jestem za sprawdzeniem😊
Zastanawia mnie w tym wyniku fakt, że jest informacja o tym że „wynik skontrolowano 2-krotnie z tej samej próbki materiału”. 😞
Dzisiaj w nocy miałam takie koszmary, że krwotok… masz racje lepiej zrobić dziś okaże się czy wszystko w porządku z tamtym wynikiem, będę mieć pewność bo to zaraz weekend

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Dziś obudziłam się wyjątkowo spokojna, nie wiem jakim cudem odnalazłam ten spokój w sobie.
Wczoraj miałam bardzo intensywny dzień w pracy jak wyszłam o 8 to wróciłam 20:30 , dziś również dość intensywnie bo aż 6 klientek ale cały weekend mam zamiar leżę do góry tyłkiem i odpoczywać przed poniedziałkową wizyta.
Z rana sukces przy aplikacji luteiny czysciutko, wkładka czysta.
Niech już teraz będzie z górki 🤞🤞🤞
Pięknego dnia Wam życzę ;)

Do góry