reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Zastanawia mnie w tym wyniku fakt, że jest informacja o tym że „wynik skontrolowano 2-krotnie z tej samej próbki materiału”. 😞
Dzisiaj w nocy miałam takie koszmary, że krwotok… masz racje lepiej zrobić dziś okaże się czy wszystko w porządku z tamtym wynikiem, będę mieć pewność bo to zaraz weekend
Ja bym przedzwonila do laboratorium na Twoim miejscu.

reklama
Miałam tak kilka razy napisane na wyniku. Oczywiście pojęcia nie mam co to znaczy 😁
Byłam na becie, nie dałoby mi to spokoju. Już nie moge się doczekać wyniku, będzie po 15.
Jak na razie jest wszystko tak jak było wcześniej - zero plamien, utrzymujący się śluz i ból piersi, czasami pobolewa mnie brzuch jak do miesiączki, ale jest to ból chwilowy i znośny. Znacznie mniej bolesny.
Okaże się, choć ciagle z tylu głowy mam ten niski przyrost :( oby ten piątek 13 nie okazał się pechowy :(

Byłam na becie, nie dałoby mi to spokoju. Już nie moge się doczekać wyniku, będzie po 15.
Jak na razie jest wszystko tak jak było wcześniej - zero plamien, utrzymujący się śluz i ból piersi, czasami pobolewa mnie brzuch jak do miesiączki, ale jest to ból chwilowy i znośny. Znacznie mniej bolesny.
Okaże się, choć ciagle z tylu głowy mam ten niski przyrost :( oby ten piątek 13 nie okazał się pechowy :(
Trzymam mocno 🤞🤞

A ja dziś skończyłam 6tc, czyli rozpoczynamy 7tc ❤️ Oby tam było wszystko dobrze. Dorwałam miejsce u gina na wtorek. Nie znam go kompletnie i sama nie wiem czego oczekiwać po tej wizycie. Mam nadzieję, że ten doktor chociaż mnie zbada, nie to co doktorka z poradni przyszpitalnej 🙄

A ja dziś skończyłam 6tc, czyli rozpoczynamy 7tc ❤️ Oby tam było wszystko dobrze. Dorwałam miejsce u gina na wtorek. Nie znam go kompletnie i sama nie wiem czego oczekiwać po tej wizycie. Mam nadzieję, że ten doktor chociaż mnie zbada, nie to co doktorka z poradni przyszpitalnej 🙄
Super 💕 ja wg apki 5t+5d już bym chciała żeby był 12 wtedy jakoś psychika spokojniejsza! We wtorek już będziesz widzieć serduszko 🤞🤞🤞

Trzymam mocno kciuki 😘

reklama
Do góry