reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

A dużo tej krwi? Jakieś skrzepy? Spróbuj się skontaktować jeszcze dziś z ginekologiem jeszcze dzisiaj a jak nie masz takiej możliwości to może lepiej do szpitala :/
Nie, nie ma jej na wkładce, jedynie na papierze i jak 'zagladam' do środka... dzwonilam do lekarki, kazala przyjąć 4 tabletki duphastonu i leżeć... tak zrobilam, plamienie na ten moment ustało, ale mam bardzo dużo obaw :( pobolewa mnie podbrzusze, nie mocno, ale czuję je... a wczoraj jeszcze było wszystko tak pięknie 😞

reklama
Mamy to, jest zarodek i jest serduszko ❤️🥺 ciąża wg USG 6+1 czyli tak jak liczyłam po przesuniętej owu prawie tydzień młodsza niż wg miesiączki, wszystko się zgadza i wygląda pięknie 🥺 możliwe że obok pęcherzyka jest krwiak, ale może to też być jama macicy, profilaktycznie póki co zakaz seksu. Ale taki problem to nie problem ❤️

Mamy to, jest zarodek i jest serduszko ❤️🥺 ciąża wg USG 6+1 czyli tak jak liczyłam po przesuniętej owu prawie tydzień młodsza niż wg miesiączki, wszystko się zgadza i wygląda pięknie 🥺 możliwe że obok pęcherzyka jest krwiak, ale może to też być jama macicy, profilaktycznie póki co zakaz seksu. Ale taki problem to nie problem ❤️
Gratulacje 🥰

Cześć dziewczyny! U mnie termin z miesiączki to 2.01 ale jest ciąża późniejsza, dziś byłam u lekarza to same jajo na razie nie ma zarodka a bhcg już 3300. Które u was dziecko to będzie?

reklama
Do góry