U mnie tez właśnie będzie trzecie, i jestem przerażona a ty? W jakim wieku starszaki? Lekarz na razie nie stwierdził. Tylko beta ładnie rośnie a jajo 0,5cm i jakis cień widać wiec pewnie zarodek za 2-3 dni będzie. Wizyta za 2 tyg, podejrzewam ze 5 tydzieńHej, u mnie 3. Lekarz który tydzień stwierdził?
reklama
Fajnie, zazdroszczę. Dopiero poznasz smak macierzyństwa..Hej! U mnie pierwsze.
xdorotaa
Fanka BB :)
My mamy w sumie 4 dzieci i to będzie 5 :11,10,8,7 lat wiec już całkiem samodzielne dzieciakiU mnie tez właśnie będzie trzecie, i jestem przerażona a ty? W jakim wieku starszaki? Lekarz na razie nie stwierdził. Tylko beta ładnie rośnie a jajo 0,5cm i jakis cień widać wiec pewnie zarodek za 2-3 dni będzie. Wizyta za 2 tyg, podejrzewam ze 5 tydzień
Ja byłam w szpitalu z plamieniami w niedzielę i to był 4t6d i też był sam pęcherzyk 0,55 cm bez zarodka.
Aha, to wesoło już macie. U mnie niecałe 4 lata i rok i 4 mies. Kiedy teraz wizyta?My mamy w sumie 4 dzieci i to będzie 5 :11,10,8,7 lat wiec już całkiem samodzielne dzieciaki
Ja byłam w szpitalu z plamieniami w niedzielę i to był 4t6d i też był sam pęcherzyk 0,55 cm bez zarodka.
xdorotaa
16.05 narazie spokojnie ale weekend pewnie będzie stresującyAha, to wesoło już macie. U mnie niecałe 4 lata i rok i 4 mies. Kiedy teraz wizyta?
Zaniepokojona1010
Zaciekawiona BB
Ja niestety 6 tydzień, wczoraj plamienie, lekarz, odpoczywać, później już żywa krew.Dziewczyny wczoraj na usg serduszko, a dziś plamie żywa krwią tak się boję... jutro na 12:15 ide do mojej lekarki, ale mam zle przeczucia
królowa_kresek😉🙃
I co teraz? Kiedy masz wizytę?Ja niestety 6 tydzień, wczoraj plamienie, lekarz, odpoczywać, później już żywa krew.
królowa_kresek😉🙃
Ja mam wizytę dzień po Tobie.16.05 narazie spokojnie ale weekend pewnie będzie stresujący
Zaniepokojona1010
Zaciekawiona BB
Najważniejsze: beta, która spada. Także niestety nie ma szans.. a myślałam, ze będzie dobrze. Test wyszedł już w 29 dniu cyklu wieczorem (cykle 33-34 dni). Ja już nie mam sił..I co teraz? Kiedy masz wizytę?
reklama
królowa_kresek😉🙃
Bardzo mi przykro, to niesprawiedliwe. Ja juz sobie ulozylam w glowie, że jeśli jutrzejsza beta będzie nieprawidlowa, a 17.05 lekarz potwierdzi, ze nic z tego nie będzie... więcej starań nie podejmuje, jest mi łatwiej w stosunku do innych, bo mam 3 dzieci, za duzo mnie to kosztuje. Za duzo emocji, żałuję, ze nie umowilam się do lekarza w 7 tyg i zaczęłam mierzyć betę, przez to zamiast sie cieszyc, od początku czytam fora, porównuje bety, cykle, zamartwiam się, i czytam jak dziewczyny piszą i wyliczają innym ich ciążę w sztywnych ramach matematycznych ich bety i co lekarz powinien widziec a czego nie powinien, nie słuchając opinii inych mam, ktore dowodzą swoim przykładem, że każda ciąża to osobna historia.....Najważniejsze: beta, która spada. Także niestety nie ma szans.. a myślałam, ze będzie dobrze. Test wyszedł już w 29 dniu cyklu wieczorem (cykle 33-34 dni). Ja już nie mam sił..
Przepraszam, wiem, ze gdy sie nie pyta, nie podaje wartosci, nikt na siłe nie radzi.... ale to jest taki ladunek emocjonalny, gdy nie wiesz na czym stoisz, że ma się problem z jego udźwignięciem, ja przynajmniej mam.