Madlein
Fanka BB :)
Też mam alergię. Zyrtec możesz brać z powodzeniem w ciąży. Pytałam w aptece i wszystkie leki z tej grupy są dozwolone.Świruje, mialam jeszcze 2 testy to sobie siknęłam wczoraj i dziś i zaraz się przeraziłam, że dzisiejsza kreska bledsza niż wczorajsza. Jutro zrobię betę powtornie po raz ostatni aby juz nie świrować i bedzie dla lekarza na 9.05. Uff
Z objawów to tylko piersi mnie bolą, ogolnie to był pierwszy sygnał, ze coś sie zadziało, czułam jakby sie napinały i mrowiły, i godz 16 zaczynam być zmęczona, a o 21 oczy mi sie przymykają. Pierwsze dni z pierwszymi dwoma kreskami wyraźnie widocznymi strasznie bolala mnie glowa caly dzień. A teraz jest oki. Najgorsze, ze wraz ze słońcem powrocila alergia, mam oczy pelne piasku, swędzące, katar, zatkany nos, i kicham...
Z suplementów biorę acard, żelazo, wit d, kwas foliowy, pregna + i niepokalanek.
I też wolałabym 2023 styczeń, no ale na to wplywu nie mamy.
Co do testów ja robię prawie codziennie od tamtej soboty jak zaczęłam wymiotować. To pierwszy pozytyw wyszedł dopiero w poniedziałek. A ten o czułości 25 wyszedł pozytywny dopiero wczoraj czyli w terminie miesiączki. Też mam raz bledsze raz ciemniejsze, ale zawzięłam się i powiedziałam, że na betę nie pójdę, a co