Invicta
Fanka BB :)
Ja mam 26Nie wiem, martwię się żeby to nie coś złego, jutro mam wizytę 10.50. Nie mogę się doczekać. A jaki macie progesteron? 15 jest ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 26Nie wiem, martwię się żeby to nie coś złego, jutro mam wizytę 10.50. Nie mogę się doczekać. A jaki macie progesteron? 15 jest ok?
Od 11 niby najniżej , ale widzę, że większość ma wyższyJa proga nie badalam, od początku tez jestem na progu besins 100 i 200, wiec wynik i tak wyszedłby niewiarygodny. Ale 15 Wydaje mi się być dobry? Jakie masz widełki w badaniu?
To oby dalsze tygodnie były łaskaweU mnie właśnie tez Bardzo młoda ciąża także jesteśmy w podobnym terminie
Jaką masz wysoka betęJa nie mam objawów a beta 7166 4+5tc
Ja mam 115 wczoraj niby na ciąże 2 tygodniowa czyli oki w poprzedniej cięży w tym samym czasie miałam 103 także tu jest nawet więcejJaką masz wysoka betę
Albo ja mam mega niska, bo aplikacja pokazuje 4+4 i beta wczoraj 129,28
Ja mam betę na 6 tydzień wg moich norm więc za wysokąJaką masz wysoka betę
Albo ja mam mega niska, bo aplikacja pokazuje 4+4 i beta wczoraj 129,28
Kobieto! Przecież Ty masz 6 tydzień! Pisałaś, że owulacje miałaś 19 kwietnia.Ja mam betę na 6 tydzień wg moich norm więc za wysoką
beta nie okresla wieku tygodnia ani nic, to ze miesci sie w normach 6 tygodnia np. w 4 tygodniu to nie oznacza ze za wysoka. Jednej beta przyrasta szybciej, a drugiej wolniej. Poza tym to tez zalezy kiedy do Ciebie doszlo do zagnieżdżenia, bo u Ciebie moglo dojść w 8dc. a u kogoś innego w 10-12dc. i tutaj juz sie rozni np. beta jak na ten sam tydzień mimo ze owulacja bylaby tego samego dnia.Ja mam betę na 6 tydzień wg moich norm więc za wysoką
bardziej chodziło dziewczynie, ze na 4 tydzirn ma wartości bete przypadające na 6 tydzien, a nie ze jest w 6 tygodniu.Kobieto! Przecież Ty masz 6 tydzień! Pisałaś, że owulacje miałaś 19 kwietnia.
Nie strasz dziewczyn, które się będą porównywać i martwić niepotrzebnie, że mają niską betę...