królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Mam to samo zdanie, ma temat proga. Póki nie ma nic na obrazie usg, nie ma co podtrzymywać, warto dać szansę naturze. Moze prog spadł, bo po wizycie bylam zaplakana, zestresowana i zaniepokojona i odrazu robilam bete i prog, zobaczymy jutro. Wynik musi przynieść odpowiedzi . Albo dostanę krwawienia i przygoda z ciążą zostanie zakonczona.A ja bym z tym progiem uważała...
Co innego zła historia ciążowa, albo zdiagnozowana niedomoga lutealna, a co innego spadający progesteron w ciąży, której nie widać. Ostateczna ocena oczywiście należy do lekarza, ale co jeżeli to ptfu, ptfu, ptfu, pozamaciczna? Wtedy progesteron narobi tylko więcej szkody, niż pożytku i będzie trzymał ciążę która nie powinna się rozwijać.
Jeżeli to jest zdrowa ciąża, to 2 dni z progesteronem na granicy nic się nie stanie, a beta będzie rosła, jeżeli coś jest nie tak to i beta i prog będą lecieć w dół.
Póki nie ma krwawień, to piłka w grze i trzymam baardzo kciuki, aby było dobrze. Ale w razie każdych wątpliwości @black_angel, uderzaj do szpitala, lub dzwoń do lekarza i reaguj, ale z lekarzem i na podstawie badań.
Teraz musisz się uzbroić w cierpliwość! Mam nadzieję, że za kilka miesięcy będziesz się śmiała, że Młody/Młoda przyprawił(a) Ci takich stresów.
Ostatnia edycja: