xdorotaa
Fanka BB :)
O jej, faktycznie jak dużo urosla, może więcej niż jedno będzie?
Albo jakiś błąd? Bo rozumiem, że to samo labo?
Jakoś dziwnie wyszlo, chyba w środę powtórzę....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jej, faktycznie jak dużo urosla, może więcej niż jedno będzie?
Albo jakiś błąd? Bo rozumiem, że to samo labo?
No przyrost kosmiczny może serio będą dwaJa już nic nie rozumiem w piątek beta 769 a dzisiaj prawie 4700...progesteron urósł z 23 na 38.....ehhh
A to by od początku nie były takie duże przyrosty? tylko teraz nagle....No przyrost kosmiczny może serio będą dwa
To chyba bardzo dobrze?Ja już nic nie rozumiem w piątek beta 769 a dzisiaj prawie 4700...progesteron urósł z 23 na 38.....ehhh
Jak ja podczas wizyty w labo zazartowalam ze na anomalie laboratoryjne mowi się wśród ciężarnych ,,może pomyłka w labo" to zasmiala się, że tez to slyszała czasem, ale powiedziała, ze nie ma mowy... więc u Ciebie moze to ten skok, i teraz jest juz wszystko tak, jak powinno, bardzo w to wierzę.Jakoś dziwnie wyszlo, chyba w środę powtórzę....
Mocno w to wierzę!To chyba bardzo dobrze?
@Olga089 @ZachwyconaA - jak dzisiejsze wizyty? prosimy o meldunek!
Dziewczyny prośba organizacyjna, jak chcecie być wpisane na listę usg to cytujcie proszę post z lista bo łatwiej mi wtedy znaleźć wasze daty a powoli sporo się tego robi