Kamilad
Fanka BB :)
To będziesz miała szybciej ten stres za sobą ja dopiero 15.40Przyjdziemy Ja mam bodajże na 13.20 wizytę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będziesz miała szybciej ten stres za sobą ja dopiero 15.40Przyjdziemy Ja mam bodajże na 13.20 wizytę.
Mnoga??? Nie, bo skąd, z racji wieku? W rodzinie nie mamyGdyby co drugi dzień rosła o 66% to wczoraj w 39 dniu wynosiłaby 925, także możesz być na granicy widoczności (mówią, że pęcherzyk widać 1000-1500). Może faktycznie trzeba zaczekać do tego czwartku... może sprzęt do usg był stary i słabej jakości...
Zrób prywatnie tą betę, powtórzysz w czwartek i będzie już dużo wiadomo!
aaaa gdyby to była ciąża mnoga to przy 1500 nie było by nic widać!!!!
nie, no szukam po prostu w głowie opcji co mogłoby się stać, że ciąża jest zdrowa, a nie widać jej jeszcze.Mnoga??? Nie, bo skąd, z racji wieku? W rodzinie nie mamy
A ja mam piersi o rozmiar wieksze, te otoczki brazowe i duże i ogolnie spuchlam, bo wkladam ciuchy i czuje sie nabrzmiala i ten brzuch, nie dosc ze o tam mam rozstep mięśnia wiec jest wystający to teraz większy jak przed okresem. I juz widzę oczami wyobrazni, ze ta ciąża moze urojona albo w brzuchu, no ryczec mi sie chce
Mam wynik bety, na proga jeszcze czekam.
Myślisz? Nie jest za niska? Pojutrze powtórzę prywatnie a ze zlecenia umowię sie tak zeby po 48h, bo oni tez robią w synevo.No to już wiadomo czemu nic nie było widać. Będzie dobrze!
No skoro na usg widać coś od bety 1000 w górę, to by się zgadzałoMyślisz? Nie jest za niska? Pojutrze powtórzę prywatnie a ze zlecenia umowię sie tak zeby po 48h, bo oni tez robią w synevo.
ja idę w te środę na 8.15 rano, tez przełożyłam o tydzień wcześniej, będę 6+1 wiec czekam na relacje @Kamilad i @Madlein i trzymam kciuki za piękne zdjęcia waszych fasolek a może i już nawet serduszko, tak jak u @Nuskalka ogólnie trochę się boje i mam już powoli stresTrzymam kciuki!! Musi być wszystko okej
Tutaj tez trzymam kciuki!!
Ja sobie zaklepalam tez wizytę na 13, w ten piątek. To będzie 6+2, mam nadzieje ze już będzie serduszko, choc ciagle się waham czy nie lepiej by było jakbym została przy tej wizycie na 20.05
Ja również proszę o wpisanie mojej wizyty na 18 maja nie wiem jak się to edytujeTrzymam kciuki za Wasze wizyty Dziewczyny proszę o wpisanie mnie na kolejne usg 13 maja ❤