reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Niestety u mnie jeszcze gorzej, w jamie macicy nie mam nic 😭😭😭
Dostałam zlecenie na betę... lekarz uspokaja ze jeszcze moze się pojawić wszystko, ze mloda ciąża, ze ma czas.
A ja mu nie wierzę, sprawdzil jajniki i czyste są. Od początku ta beta 5,48 mnie martwiła....
Ej! sprawdził jajniki i nie ma nic. Jajowody też pewnie posprawdzał. Pustego jaja nie widział. To same dobre informacje- może faktycznie za młoda ciąża!

Ja właśnie wróciłam z bety. Popołudniu wyniki. I trochę zazdroszczę Wam, że już w tym tygodniu macie wizyty, choć wiadomo- lepiej później i coś zobaczyć niż za wcześnie...

reklama
W którym dniu cyklu miałaś bete 5,48 . Ja w 25dc ( na cykle 28) też miałam niska 10,39.

W którym teraz jesteś dniu cyklu?

Pociesze, że z moim jednym synem na dzień przed okresem beta wychodziła 2,4 a urodził się szczęśliwie w 37 tyg

Mocno trzymam kciuki 🤞🤞🤞

W którym dniu cyklu miałaś bete 5,48 . Ja w 25dc ( na cykle 28) też miałam niska 10,39.

W którym teraz jesteś dniu cyklu?

Pociesze, że z moim jednym synem na dzień przed okresem beta wychodziła 2,4 a urodził się szczęśliwie w 37 tyg

Mocno trzymam kciuki 🤞🤞🤞
W 25 dniu cyklu 5,48
W 27 dniu cyklu 19.66
W 29 dniu vyklu 73,74
cykle od 28 do 33 dni
Wg kalendarzyka 40 dzień ciąży
Ide na betę prywatnie, a tą ze zlecenia zrobić mam w czwartek.
Idę do labo i rycze jak glupia...

@black_angel przyrosty były spoko. A może owu miałaś później?

@xdorotaa bez paniki masz młodszą ciążę niż moja o 6dni, także pęcherzyk ma jeszcze czas. A fusy to tylko fusy, nie ma żywej krwi ani brunatnej to najważniejsze.

Odebrałam dzisiaj wypis z tego jak byłam w sobotę w szpitalu i z tą lekarką jest coś nie halo. Wpisała mi 6+2 tc, a to było 5+2 🙄 Nawet z om nie było jeszcze 6tc 😂 A biedna kilka razy liczyła i jej nie wychodziło, bo u mnie cykle dłuższe przecież.
Powtórzyłam jednak dzisiaj będę, zobaczymy jaki będzie wynik pod wieczór. A jutro wizyta i życie w stresie czy będzie już zarodeczek, no bo w końcu już będzie 5+5 i skoro w sobotę było ciałko żółtkowe, to chyba zarodek powinien być już jutro widoczny.

W 25 dniu cyklu 5,48
W 27 dniu cyklu 19.66
W 29 dniu vyklu 73,74
cykle od 28 do 33 dni
Ide na betę prywatnie, a tą ze zlecenia zrobić mam w czwartek.
Idę do labo i rycze jak glupia...
Gdyby co drugi dzień rosła o 66% to wczoraj w 39 dniu wynosiłaby 925, także możesz być na granicy widoczności (mówią, że pęcherzyk widać 1000-1500). Może faktycznie trzeba zaczekać do tego czwartku... może sprzęt do usg był stary i słabej jakości...
Zrób prywatnie tą betę, powtórzysz w czwartek i będzie już dużo wiadomo!🤞🤞🤞
aaaa gdyby to była ciąża mnoga to przy 1500 nie było by nic widać!!!!

reklama
Do góry