reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

@Kapozi wspaniale 💖
Ja melduje ze nie mam wątpliwości, ze to mdłości ciążowe 🙈 Dziś śniadanie puchło mi w ustach, obiad w miarę okej ale podczas podróży autem musieliśmy się dwa razy zatrzymywać bo myślałam ze się z nim pożegnam 😆 czułam się jakbym płynęła statkiem po całej nocy picia bez opamiętania. Teraz w sumie jest okej, robimy kolacje i mam nadzieje ze już na dziś tyle z wrażeń. Jestem ciekawa czy dam radę w poniedziałek po urlopie wrócić do pracy 😵‍💫

reklama
Już po wizycie: 5t4d pęcherzyk w macicy z ciałkiem żółtkowym (tudzież żółtym). Ze stresu zapomniałam. Lekarz mówił że jak na ten moment wszystko wygląda bardzo dobrze.
Będę miała w dniu wizyty identyczny czas, przynajmniej wg kalendarzyka. Już nie mogę się doczekać, czekam ma mdlosci jak na potwierdzenie ciąży i nic...
Ktoraś z Was miała owulacje 13.04 bardzo ciekawi mnie, czego mogę spodziewać się na wizycie i boję się ciąży bezzarodkowej 😔

Hej i ja się pochwale swoimi dwoma kreskami, ostatnia miesiączkę miałam 31 marca i z flo pokazuje mi termin na 7 stycznia, z ciąży jeszcze się nie cieszę ponieważ w listopadzie poroniłam i mam nadzieje ze ta ciąża przetrwa. Mam juZ 2,5 roczna córeczkę i bardzo bym się cieszyła gdyby miała rodzeństwo ☺️ A na wizytę pójdę chyba za tydzień, albo dwa bo bardzo się stresuje znowu, buziaki 😘
4512EBF6-965C-49E7-AADF-5546B9916BFB.jpeg

Ostatnia edycja:
Hej i ja się pochwale swoimi dwoma kreskami, ostatnia miesiączkę miałam 31 kwietnia i z flo pokazuje mi termin na 7 stycznia, z ciąży jeszcze się nie cieszę ponieważ w listopadzie poroniłam i mam nadzieje ze ta ciąża przetrwa. Mam juZ 2,5 roczna córeczkę i bardzo bym się cieszyła gdyby miała rodzeństwo ☺️ A na wizytę pójdę chyba za tydzień, albo dwa bo bardzo się stresuje znowu, buziaki 😘
Zobacz załącznik 1398263
Cześć! Ja z kolei mam odwrotnie. Jestem dobrej myśli, mimo że z tyłu głowy wiem, że na tak wczesnym etapie może być różnie... Ale póki co nie dzieje się nic złego i tego się trzymam!

Z dziwnych rzeczy to nie mogę się dziś najeść...zawsze jadłam śniadanie i o 13 obiad, a teraz już jestem po trzecim śniadaniu i wreszcie do tej 13 wytrzymam!😁😁

Już po wizycie: 5t4d pęcherzyk w macicy z ciałkiem żółtkowym (tudzież żółtym). Ze stresu zapomniałam. Lekarz mówił że jak na ten moment wszystko wygląda bardzo dobrze.
Ja też byłam wczoraj, 5 t i 3 d, jest pęcherzyk i ciałko żółte, ale mam płaski pęcherzyk ciążowy, lekarka zrobiła dziwny grymas :(. Dostałam duphaston i luteinę, mam leżeć w łóżku i się non przemęczać... 😔

reklama
A was tez pobolewa podbrzusze jak na okres? Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży 🙈

Do góry