Kamilad
Fanka BB :)
Mnie bardzo i krzyże ... W nocy się budzę tak mnie boli i biorę nospeA was tez pobolewa podbrzusze jak na okres? Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bardzo i krzyże ... W nocy się budzę tak mnie boli i biorę nospeA was tez pobolewa podbrzusze jak na okres? Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży![]()
Też.A was tez pobolewa podbrzusze jak na okres? Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży![]()
Pobolewal ale np dzisiaj już nic.A was tez pobolewa podbrzusze jak na okres? Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży![]()
Ja tez właśnie wróciłam z córeczka z dworu i tez nie mam żadnych objawów, tylko brzuch czasami pobolewaPobolewal ale np dzisiaj już nic.
Ja sobie musze przypominać ze jestem w ciąży, bo serio brał objawów.
Właśnie wróciłam z synkiem z 2 godzinnego spaceru, w tej ciąży nie będzie mi lekko wiec mam nadzieje ze do końca będę sie czuła tak łaskawie jak do tej pory![]()
Leż nie przemeczaj się i najpewniej na kolejnej wizycie będą same dobre wiadomosci.Ja też byłam wczoraj, 5 t i 3 d, jest pęcherzyk i ciałko żółte, ale mam płaski pęcherzyk ciążowy, lekarka zrobiła dziwny grymas. Dostałam duphaston i luteinę, mam leżeć w łóżku i się non przemęczać...
![]()
Zero bólu nic, null, delikatne ciągnięcia wieczorem po calym dniu jak już leżę, ale mega delikatne. U mnie wyłącznie piersi bolą, przy kazdym dotyku i bez je tez czuję, to moj jedyny symptom.A was tez pobolewa podbrzusze jak na okres? Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży![]()
Wczoraj od usg u lekarza pobolewa mnie w brzuchu, ciągnie. Może to nie jest ból jak na okres ale wkurzaa. Druga sprawa, że mam pracę siedzącą więc ciągle się gniotęA was tez pobolewa podbrzusze jak na okres? Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży![]()
Mam dokładnie to samo, podejrzanie czuję się aż za dobrze, koleżanka w 36 tyg c. mówi, ze na wszystko za wcześnie i zebym się cieszyła z dobrej formy.Mnie w dzień spodziewanej miesiączki i dzień po bolał brzuch w dzień @ nawet dosyć mocno. Do wczoraj bolały mnie piersi, dziś już jakby mniej. Można powiedzieć że dzisiaj to w ogóle zero objawów...z jednej strony to cieszy a z drugiej daje dziwne mysli czy wszystko ok....