reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
A was tez pobolewa podbrzusze jak na okres? Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży 🙈
Pobolewal ale np dzisiaj już nic.

Ja sobie musze przypominać ze jestem w ciąży, bo serio brał objawów.
Właśnie wróciłam z synkiem z 2 godzinnego spaceru, w tej ciąży nie będzie mi lekko wiec mam nadzieje ze do końca będę sie czuła tak łaskawie jak do tej pory 😅

Pobolewal ale np dzisiaj już nic.

Ja sobie musze przypominać ze jestem w ciąży, bo serio brał objawów.
Właśnie wróciłam z synkiem z 2 godzinnego spaceru, w tej ciąży nie będzie mi lekko wiec mam nadzieje ze do końca będę sie czuła tak łaskawie jak do tej pory 😅
Ja tez właśnie wróciłam z córeczka z dworu i tez nie mam żadnych objawów, tylko brzuch czasami pobolewa

Ostatnia edycja:
Mnie nic nie boli, żadnych objawów obu tak dalej 😅
Polecicie jakieś suplementy, tylko nie kapsułki bo nie dam z nimi rady, tabletki muszę mieć 😅

Mnie w dzień spodziewanej miesiączki i dzień po bolał brzuch w dzień @ nawet dosyć mocno. Do wczoraj bolały mnie piersi, dziś już jakby mniej. Można powiedzieć że dzisiaj to w ogóle zero objawów...z jednej strony to cieszy a z drugiej daje dziwne mysli czy wszystko ok....

A was tez pobolewa podbrzusze jak na okres? Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży 🙈
Wczoraj od usg u lekarza pobolewa mnie w brzuchu, ciągnie. Może to nie jest ból jak na okres ale wkurzaa. Druga sprawa, że mam pracę siedzącą więc ciągle się gniotę :)

reklama
Mnie w dzień spodziewanej miesiączki i dzień po bolał brzuch w dzień @ nawet dosyć mocno. Do wczoraj bolały mnie piersi, dziś już jakby mniej. Można powiedzieć że dzisiaj to w ogóle zero objawów...z jednej strony to cieszy a z drugiej daje dziwne mysli czy wszystko ok....
Mam dokładnie to samo, podejrzanie czuję się aż za dobrze, koleżanka w 36 tyg c. mówi, ze na wszystko za wcześnie i zebym się cieszyła z dobrej formy.

Do góry