reklama
Fifonka
Fanka BB :)
A mi się chyba mdłosci włączyły od kilku dni. Nawet nie to, że mnie mdli ale nie mogę nic przełknąć. Jedyne czym bym się żywiła to owoce, orzechy i ziemniaczki pod każdą postacią. Co zjem to zaraz znów jestem głodna, a jak jestem głodna to tym trudniej mi coś zjeść. Właściwie każdy dzień zaczynam od truskawki, dopiero po niej jestem wstanie zjeść coś innego.
Ekarolcia
Nigdy nie miałam żadnego zabiegu, operacji i nie byłam w szpitalu, więc może to głupie, ale mnie przerażają te wszystkie medyczne kwestie. Wszystko co w taki niekontrolowany sposób będzie się działo z moim ciałem… na razie sana nie wiem na ile się cieszę, a na ile się bojeCześć, ja wiem od kilku dni, w przyszłym tygodniu idę do lekarza. Wychodzi termin na koniec stycznia. Pierwsza ciąża, bez żadnych historii, bo widzę, że wiele z Was ma dużo przeżyć za sobą. Ja długo sama nie wiedziałam, czy chce dzieci czy nie, ale zegar tyka więc presja i myślenie, że albo teraz albo wcale. Na razie nie mam żadnych objawów poza brakiem miesiączki i pozytywnym testem, na którym wyszła od razu gruba i wyraźna kreska. Póki co martwie się jak będę się czuła i czy dam radę… no zobaczymy. Powodzenia dla Was wszystkich
ola070197
U nas tez pierwszy prawnuk. właśnie wstałam z prawie dwugodzinnej drzemki, co się ze mną dziejeU nas też będzie pierwszy wnuk a nawet pierwszy prawnuk powiedzieliśmy zaraz po tym jak sami się dowiedzieliśmy chociaż mieszkamy sami. Często rozmawiam z moją mamą i z teściową w sumie też mam bardzo dobry kontakt i nie chcieliśmy tego ukrywać. Nieważne co się wydarzy to chcieliśmy, żeby wiedzieli.
AtomicTOY
Dobrze, że z fasolką wszystko dobrze też miałam raz brązowe plamienie, ale bardzo skąpe i jednorazowe, dlatego nie sprawdzałam tego u lekarza, czekam cierpliwie na wizytę, choć nie powiem nawet takie małe plamienie i odrazu człowiek zaczyna się bardziej martwić.Byłam dzisiaj na IP, bo pojawiło się brązowe plamienie. Zarodek jest crl=2,8 mm, żadnego krwiaka ani nic. Niewiadomo co plami. Mam utrzymać dupka. Wziernik czysty.
Moonstone
Moderator
No u mnie kilka smug się pojawiło. Trochę mnie martwi to crl wydaje mi się niskie jak na 5,6 według OM (cykle 29dniowe, owulacja 16 dnia cyklu)Dobrze, że z fasolką wszystko dobrze też miałam raz brązowe plamienie, ale bardzo skąpe i jednorazowe, dlatego nie sprawdzałam tego u lekarza, czekam cierpliwie na wizytę, choć nie powiem nawet takie małe plamienie i odrazu człowiek zaczyna się bardziej martwić.
Fifonka
Luzik, u mnie na wizycie było 3.3mm wg lekarza 6+0. Wg owulacji 6+1.No u mnie kilka smug się pojawiło. Trochę mnie martwi to crl wydaje mi się niskie jak na 5,6 według OM (cykle 29dniowe, owulacja 16 dnia cyklu)
Było już widoczne serduszko?
Moonstone
Moderator
Właśnie wpisałam w kalkulator i teoretycznie by się zgadzało z terminem owulacji (5,4). Nie, serca jeszcze nie stwierdziłaLuzik, u mnie na wizycie było 3.3mm wg lekarza 6+0. Wg owulacji 6+1.
Było już widoczne serduszko?
reklama
Fifonka
Pewnie na dniach się pojawi.Właśnie wpisałam w kalkulator i teoretycznie by się zgadzało z terminem owulacji (5,4). Nie, serca jeszcze nie stwierdziła