reklama
G
guest-1681755067
Gość
Ktos jutro wizytuje?
Czekamy na wieści
Ja na wtorek usg z nfz, wg daty om powinno być wtedy 7+6. Martwi mnie jednak ten ciagly brak objawów. Glowa juz pracuje.
Ja jutro wizytuję o 14.
Ale zastanawiam się czy nie podjechać na ip, złapałam zapalenie pęcherza i pojawiła się doslownie kropla krwi. Myślę czy wytrzymać do jutra czy dzisiaj jechać skontrolować jednak.
Invicta
Fanka BB :)
Mam takie same podejście tez od razu rodzice moi i męża wiedzieli i babcia męża tez domyślam się co to u was za radość skoro to pierwszy wnuk/wnuczka i pra mieliśmy tak rok temu Łzy szczęścia lały się hektolitramiU nas też będzie pierwszy wnuk a nawet pierwszy prawnuk powiedzieliśmy zaraz po tym jak sami się dowiedzieliśmy chociaż mieszkamy sami. Często rozmawiam z moją mamą i z teściową w sumie też mam bardzo dobry kontakt i nie chcieliśmy tego ukrywać. Nieważne co się wydarzy to chcieliśmy, żeby wiedzieli.
Invicta
Wiem co czujesz mnie tez martwił brak objawów… aż tu tydzień temu zaczęły sie mdłości ale wczoraj za dużo myślałam bo nagle objawy sie skończyły… mówię do męża ze coś jest nie tak a tutaj z rana jak sie zaczęło tak nie puszcza… już nie wiem co jeść bo nic nie wchodziKtos jutro wizytuje?
Czekamy na wieści
Ja na wtorek usg z nfz, wg daty om powinno być wtedy 7+6. Martwi mnie jednak ten ciagly brak objawów. Glowa juz pracuje.
Invicta
Mi kiedyś lekarka mówiła odnośnie tego plamienia ze czasem pojawia się w dniu kolejnej miesiączki… ze jakas cześć macicy nie wie o ciąży i dlatego tak jest…na ile tp prawda to nie wiem ale może coś w tym jest gdy ja miałam w poprzedniej ciąży delikatne plamienie właśnie w dniu kolejnej miesiączkiDobrze, że z fasolką wszystko dobrze też miałam raz brązowe plamienie, ale bardzo skąpe i jednorazowe, dlatego nie sprawdzałam tego u lekarza, czekam cierpliwie na wizytę, choć nie powiem nawet takie małe plamienie i odrazu człowiek zaczyna się bardziej martwić.
Moonstone
Moderator
To u mnie to całkowicie się nie zgadza, bo miałam 18 kwietniaMi kiedyś lekarka mówiła odnośnie tego plamienia ze czasem pojawia się w dniu kolejnej miesiączki… ze jakas cześć macicy nie wie o ciąży i dlatego tak jest…na ile tp prawda to nie wiem ale może coś w tym jest gdy ja miałam w poprzedniej ciąży delikatne plamienie właśnie w dniu kolejnej miesiączki
P
Patrycjaa89
Gość
Ja mam jutro o 15:30 wizytę siedzę jak na szpilkachKtos jutro wizytuje?
Czekamy na wieści
Tenni
Zazdroszczę. Ja teraz byłam 6+0 i jedyne co było widać to pęcherzyk ciążowy, bez ciałka żółtego ani zarodka więc zaczynam się martwićLuzik, u mnie na wizycie było 3.3mm wg lekarza 6+0. Wg owulacji 6+1.
Było już widoczne serduszko?
Madlein
@Monusia ja dziś też 8+3 I od mojej pierwszej ciąży mija już 12lat
Pamiętacie jak pisałam, że objawów brak? Tak gdzieś od poniedziałku męczą mnie mdłości. Jak się zaczynają to koniecznie muszę coś zjeść żeby przeszły. Oczywiście jem małe porcje, żeby czasem wymiotów nie było. Ech ciąża... Piękny czas
Pamiętacie jak pisałam, że objawów brak? Tak gdzieś od poniedziałku męczą mnie mdłości. Jak się zaczynają to koniecznie muszę coś zjeść żeby przeszły. Oczywiście jem małe porcje, żeby czasem wymiotów nie było. Ech ciąża... Piękny czas
reklama
Fifonka
Ale pewnie byłaś w 6+0 wg OM? A to sie zwykle trochę różni. Pewnie lekarz wg usg wyznaczył trochę młodsza ciążę. Wg OM to powinnam być tydzień dalej, ale bez sensu jest się trzymać takiej daty jeżeli wiem kiedy miałam owulacje.Zazdroszczę. Ja teraz byłam 6+0 i jedyne co było widać to pęcherzyk ciążowy, bez ciałka żółtego ani zarodka więc zaczynam się martwić