Tak w tym samym laboratorium 21 i 23 majaCzyli robiłeś bete 21 I 23 maja? A w tym samym laboratorium?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w tym samym laboratorium 21 i 23 majaCzyli robiłeś bete 21 I 23 maja? A w tym samym laboratorium?
Natura lubi zaskoczyć i może się rozkreci, ale na radość zdecydowanie za wcześnie. Nie wyglada to niestety super. Poczekaj moze do dnia miesiaczki. Na teście powinna juz być wtedy wyraźna kreska, a nie cień.Tak w tym samym laboratorium 21 i 23 maja
Dziś rano robiłam kolejny domowy test i kreska była już zdecydowanie wyraźniejszaNatura lubi zaskoczyć i może się rozkreci, ale na radość zdecydowanie za wcześnie. Nie wyglada to niestety super. Poczekaj moze do dnia miesiaczki. Na teście powinna juz być wtedy wyraźna kreska, a nie cień.
Bardzo mnie martwi tylko ten mały przyrost ale czytałam na różnych stronach, że najważniejsze że rośnie, powtórzę za 2 dni znowu, a w piątek jestem umówiona do ginekologaDziś rano robiłam kolejny domowy test i kreska była już zdecydowanie wyraźniejsza
Pamiętaj tylko że ginekolog nic nie zobaczy ani nie utrzyma na siłę tak małej ciąży. Nie nastawiaj sie. Może tylko przepisać leki jeżeli takich potrzebujesz (niektóre dziewczyny mają różne zaburzenia i biorą leki lub zastrzyki od razu od pozytywnego testu). Paradoksalnie najlepsze co możesz zrobić to cierpliwie czekać na rozwój sytuacji.Bardzo mnie martwi tylko ten mały przyrost ale czytałam na różnych stronach, że najważniejsze że rośnie, powtórzę za 2 dni znowu, a w piątek jestem umówiona do ginekologa
a to ja też rano jestem laska a w pracy odpinam guzik bo mnie rozsadzaJa mam podobne
Rano ubieram się idę do pracy normalnie. Po kilku godzinach mam bardzo duży, wzdęty brzuch.
Jeju ja jeszcze nie odpinam ale w sumie częściej noszę spódnice i sukienki i wyglądam jakbym jesienią miała rodzica to ja też rano jestem laska a w pracy odpinam guzik bo mnie rozsadza
Może się rozkręciDziś rano robiłam kolejny domowy test i kreska była już zdecydowanie wyraźniejsza
W sukienkach wyglądam na ciężarną już od roku... A jedyna ciąża jaka miałam rok temu to ta spożywcza.Jeju ja jeszcze nie odpinam ale w sumie częściej noszę spódnice i sukienki i wyglądam jakbym jesienią miała rodzic