reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Mi lekko wystaje brzuch na dole już z rana od wczoraj, tak to wychodził głównie po jedzeniu albo na sam wieczór. Ale to trzecia ciąża no i mam rozejście mięśni prostych więc może dlatego....

Załączniki

• MAKEUP_2022051009163969-01.jpeg
    MAKEUP_2022051009163969-01.jpeg
    71,6 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Miałam problem z internetem. Wizyta na NFZ miło mnie zaskoczyła. Lekarz bardzo mily, delikatny. USG takie ma szybko żeby zajrzeć czy jest ok i dzidziuch tydzień temu był 2 dni młodszy niż OM a dziś 4 dni starszy niż OM. Nie pamiętam wymiarów ale był piękny o serduszko pięknie biło :) lutke i duphaston jeszcze brać..dostałam skierowanie NFZ na pappe z powodu chorób i historii i skierowanie na wszystkie badania krwi też dostałam więc dobre 500 zł zostanie w kieszeni . Zastanawiam się czy nie zostać przy tym lekarzu bo było naprawdę super. Mówił że z racji że oba porody przedwczesne i z szwem to po 20 tyg będziemy się spotykać częściej i prewencyjnie położy mnie w szpitalu na podanie sterydow na rozwój płucek...nie wiem czy tak się robi prewencyjnie muszę zasięgnąć niezależnej opinii.
Bardzo się cieszę! ❤️

Mi lekko wystaje brzuch na dole już z rana od wczoraj, tak to wychodził głównie po jedzeniu albo na sam wieczór. Ale to trzecia ciąża no i mam rozejście mięśni prostych więc może dlatego....
Piękny brzusio 😊 ja tez wieczorem mam większy brzuch poniżej pępka. Spodnie, które były dla mnie za duże zrobiły się dobre 😂 inne, zaciasne - muszę po kilku godzinach w pracy je odpinać.

Pozdrawiam - 6 tc. 🐷😂
U mnie 5 ciąża, ale 1 poród i 3 poronienia. Przed ciążą brzuch praktycznie płaski. 🤷🏽‍♀️ Dzisiaj już się zaopatrzyłam w legginsy ciążowe. 😀

U mnie 2 porody ale bardzo małe brzuchy miałam i tylam 4,5 i 6,5 kg ale też wymiotowałam do prawie 27 tyg w obu ciążach. Normalnie mam brzuch w miarę płaski choć jak siedzę to fałdki są bo jednak skóra już w tym wieku nie ta co kiedyś 🤣

Ja w pierwszej, donoszonej ciąży wymiotowałam od samego początku do samego końca. Schudłam 10kg. 😀
Fałdki też mam jak siadam, wiadomo. Modelka ze mnie żadna. 😀
Ale mięśnie jak widać - zdecydowanie już nie te. 😂

reklama
Do góry