reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Mi lekko wystaje brzuch na dole już z rana od wczoraj, tak to wychodził głównie po jedzeniu albo na sam wieczór. Ale to trzecia ciąża no i mam rozejście mięśni prostych więc może dlatego....

Załączniki

• MAKEUP_2022051009163969-01.jpeg
    MAKEUP_2022051009163969-01.jpeg
    71,6 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Miałam problem z internetem. Wizyta na NFZ miło mnie zaskoczyła. Lekarz bardzo mily, delikatny. USG takie ma szybko żeby zajrzeć czy jest ok i dzidziuch tydzień temu był 2 dni młodszy niż OM a dziś 4 dni starszy niż OM. Nie pamiętam wymiarów ale był piękny o serduszko pięknie biło :) lutke i duphaston jeszcze brać..dostałam skierowanie NFZ na pappe z powodu chorób i historii i skierowanie na wszystkie badania krwi też dostałam więc dobre 500 zł zostanie w kieszeni . Zastanawiam się czy nie zostać przy tym lekarzu bo było naprawdę super. Mówił że z racji że oba porody przedwczesne i z szwem to po 20 tyg będziemy się spotykać częściej i prewencyjnie położy mnie w szpitalu na podanie sterydow na rozwój płucek...nie wiem czy tak się robi prewencyjnie muszę zasięgnąć niezależnej opinii.
Bardzo się cieszę! ❤️

Mi lekko wystaje brzuch na dole już z rana od wczoraj, tak to wychodził głównie po jedzeniu albo na sam wieczór. Ale to trzecia ciąża no i mam rozejście mięśni prostych więc może dlatego....
Piękny brzusio 😊 ja tez wieczorem mam większy brzuch poniżej pępka. Spodnie, które były dla mnie za duże zrobiły się dobre 😂 inne, zaciasne - muszę po kilku godzinach w pracy je odpinać.

Pozdrawiam - 6 tc. 🐷😂
U mnie 5 ciąża, ale 1 poród i 3 poronienia. Przed ciążą brzuch praktycznie płaski. 🤷🏽‍♀️ Dzisiaj już się zaopatrzyłam w legginsy ciążowe. 😀

U mnie 2 porody ale bardzo małe brzuchy miałam i tylam 4,5 i 6,5 kg ale też wymiotowałam do prawie 27 tyg w obu ciążach. Normalnie mam brzuch w miarę płaski choć jak siedzę to fałdki są bo jednak skóra już w tym wieku nie ta co kiedyś 🤣

Ja w pierwszej, donoszonej ciąży wymiotowałam od samego początku do samego końca. Schudłam 10kg. 😀
Fałdki też mam jak siadam, wiadomo. Modelka ze mnie żadna. 😀
Ale mięśnie jak widać - zdecydowanie już nie te. 😂

reklama
Do góry