xdorotaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo się cieszę!Miałam problem z internetem. Wizyta na NFZ miło mnie zaskoczyła. Lekarz bardzo mily, delikatny. USG takie ma szybko żeby zajrzeć czy jest ok i dzidziuch tydzień temu był 2 dni młodszy niż OM a dziś 4 dni starszy niż OM. Nie pamiętam wymiarów ale był piękny o serduszko pięknie biło lutke i duphaston jeszcze brać..dostałam skierowanie NFZ na pappe z powodu chorób i historii i skierowanie na wszystkie badania krwi też dostałam więc dobre 500 zł zostanie w kieszeni . Zastanawiam się czy nie zostać przy tym lekarzu bo było naprawdę super. Mówił że z racji że oba porody przedwczesne i z szwem to po 20 tyg będziemy się spotykać częściej i prewencyjnie położy mnie w szpitalu na podanie sterydow na rozwój płucek...nie wiem czy tak się robi prewencyjnie muszę zasięgnąć niezależnej opinii.
Piękny brzusio ja tez wieczorem mam większy brzuch poniżej pępka. Spodnie, które były dla mnie za duże zrobiły się dobre inne, zaciasne - muszę po kilku godzinach w pracy je odpinać.Mi lekko wystaje brzuch na dole już z rana od wczoraj, tak to wychodził głównie po jedzeniu albo na sam wieczór. Ale to trzecia ciąża no i mam rozejście mięśni prostych więc może dlatego....
Mi lekko wystaje brzuch na dole już z rana od wczoraj, tak to wychodził głównie po jedzeniu albo na sam wieczór. Ale to trzecia ciąża no i mam rozejście mięśni prostych więc może dlatego....
Pozdrawiam - 6 tc.
U mnie 5 ciąża, ale 1 poród i 3 poronienia. Przed ciążą brzuch praktycznie płaski. Dzisiaj już się zaopatrzyłam w legginsy ciążowe.
U mnie 2 porody ale bardzo małe brzuchy miałam i tylam 4,5 i 6,5 kg ale też wymiotowałam do prawie 27 tyg w obu ciążach. Normalnie mam brzuch w miarę płaski choć jak siedzę to fałdki są bo jednak skóra już w tym wieku nie ta co kiedyś
U mnie 2 porody ale bardzo małe brzuchy miałam i tylam 4,5 i 6,5 kg ale też wymiotowałam do prawie 27 tyg w obu ciążach. Normalnie mam brzuch w miarę płaski choć jak siedzę to fałdki są bo jednak skóra już w tym wieku nie ta co kiedyś
Mnie od wczoraj tak wydelo że też wierzyć mi się nie chce że tak szybko już brzuch odstajeWas tez tak wzdyma? Przyrzekam wam ze wyglądam jak w 4-5 miesiacu