ola070197
Fanka BB :)
A robicie bete przed wizyta?Nie ma co się stresować na zapas do czwartku
Ja oczywiście też się martwię ale powtarzam sobie, że wszystko będzie dobrze i będzie serduszko![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robicie bete przed wizyta?Nie ma co się stresować na zapas do czwartku
Ja oczywiście też się martwię ale powtarzam sobie, że wszystko będzie dobrze i będzie serduszko![]()
Ja nie robię. Nie chce się stresować czy na pewno dobry przyrost czy nieA robicie bete przed wizyta?
Ja nie robię. Robiłam już 5 razy, więc chyba wystarczyA robicie bete przed wizyta?
Mnie właśnie niepokoiła beta, ale ostatnia robiłam 13.05. Odpuściłam od tamtej chwili, bo tak samo jak Ty zero plamień i innych niepokojących oznak.Ja nie robię. Nie chce się stresować czy na pewno dobry przyrost czy nie
Bylam na becie 10 maja i 12 maja - był przyrost dobry i progesteron 30
Także nie chce już więcej sprawdzać bety i męczyć żył bo mam nadzieję dostanę skierowanie na badania krwi
Ja się ogólnie dość dobrze czuje, nie mam żadnych plamien póki co i podchodzę ze spokojem to moja pierwsza ciąża
Dobrze pamietam ze miałaś takie niskie przyrosty bety? :/Mnie właśnie niepokoiła beta, ale ostatnia robiłam 13.05. Odpuściłam od tamtej chwili, bo tak samo jak Ty zero plamień i innych niepokojących oznak.teraz myśle czy jutro zrobić czy już lepiej poczekać.
Mnie właśnie niepokoiła beta, ale ostatnia robiłam 13.05. Odpuściłam od tamtej chwili, bo tak samo jak Ty zero plamień i innych niepokojących oznak.teraz myśle czy jutro zrobić czy już lepiej poczekać.
Tak, tak.Dobrze pamietam ze miałaś takie niskie przyrosty bety? :/
koniecznie daj znać jak już będziesz w środę po wizycie![]()
to mnie przebiłaś ja na 4 zakończyłamJa nie robię. Robiłam już 5 razy, więc chyba wystarczy![]()
No te przyrosty są słabe... Podziwiam Cię że tak to zostawiłaś w spokoju, bo teraz tam może się dziać wszystko... A sprawdzałas proga? Ja na pewno sprawdzilabym i proga i betę przed wizytą żeby lekarz miał już jakiś pogląd sytuacji, gdyby okazało się że nie ma pęcherzyka w macicy. Oczywiście życzę Ci żeby było wszystko w porządku, ale takie wyniki na początku mogą nie wróżyć nic dobrego...Tak, tak.
Ostatnia miesiączka 11.04
Owulacja: 26.04/27.04
2.05 poniżej 2
10.05 56,4
12.05 75 (wynik sprawdzany 2-krotnie z tej samej próbki)
13.05 89,1
W głowie miałam myśl, że nie dotrzymam do wizyty. Ale na razie (odpukać) zero złych oznak.
Normalnie zrobiłabym tylko 2 razy, ale miałam takie zalecenie lekarzato mnie przebiłaś ja na 4 zakończyłam![]()