ola070197
Fanka BB :)
A robicie bete przed wizyta?Nie ma co się stresować na zapas do czwartku
Ja oczywiście też się martwię ale powtarzam sobie, że wszystko będzie dobrze i będzie serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robicie bete przed wizyta?Nie ma co się stresować na zapas do czwartku
Ja oczywiście też się martwię ale powtarzam sobie, że wszystko będzie dobrze i będzie serduszko
Ja nie robię. Nie chce się stresować czy na pewno dobry przyrost czy nieA robicie bete przed wizyta?
Ja nie robię. Robiłam już 5 razy, więc chyba wystarczyA robicie bete przed wizyta?
Mnie właśnie niepokoiła beta, ale ostatnia robiłam 13.05. Odpuściłam od tamtej chwili, bo tak samo jak Ty zero plamień i innych niepokojących oznak. teraz myśle czy jutro zrobić czy już lepiej poczekać.Ja nie robię. Nie chce się stresować czy na pewno dobry przyrost czy nie
Bylam na becie 10 maja i 12 maja - był przyrost dobry i progesteron 30
Także nie chce już więcej sprawdzać bety i męczyć żył bo mam nadzieję dostanę skierowanie na badania krwi
Ja się ogólnie dość dobrze czuje, nie mam żadnych plamien póki co i podchodzę ze spokojem to moja pierwsza ciąża
Dobrze pamietam ze miałaś takie niskie przyrosty bety? :/Mnie właśnie niepokoiła beta, ale ostatnia robiłam 13.05. Odpuściłam od tamtej chwili, bo tak samo jak Ty zero plamień i innych niepokojących oznak. teraz myśle czy jutro zrobić czy już lepiej poczekać.
Mnie właśnie niepokoiła beta, ale ostatnia robiłam 13.05. Odpuściłam od tamtej chwili, bo tak samo jak Ty zero plamień i innych niepokojących oznak. teraz myśle czy jutro zrobić czy już lepiej poczekać.
Tak, tak.Dobrze pamietam ze miałaś takie niskie przyrosty bety? :/
koniecznie daj znać jak już będziesz w środę po wizycie
to mnie przebiłaś ja na 4 zakończyłamJa nie robię. Robiłam już 5 razy, więc chyba wystarczy
No te przyrosty są słabe... Podziwiam Cię że tak to zostawiłaś w spokoju, bo teraz tam może się dziać wszystko... A sprawdzałas proga? Ja na pewno sprawdzilabym i proga i betę przed wizytą żeby lekarz miał już jakiś pogląd sytuacji, gdyby okazało się że nie ma pęcherzyka w macicy. Oczywiście życzę Ci żeby było wszystko w porządku, ale takie wyniki na początku mogą nie wróżyć nic dobrego...Tak, tak.
Ostatnia miesiączka 11.04
Owulacja: 26.04/27.04
2.05 poniżej 2
10.05 56,4
12.05 75 (wynik sprawdzany 2-krotnie z tej samej próbki)
13.05 89,1
W głowie miałam myśl, że nie dotrzymam do wizyty. Ale na razie (odpukać) zero złych oznak.
Normalnie zrobiłabym tylko 2 razy, ale miałam takie zalecenie lekarzato mnie przebiłaś ja na 4 zakończyłam