reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
A robicie bete przed wizyta?
Ja nie robię. Nie chce się stresować czy na pewno dobry przyrost czy nie 😉
Bylam na becie 10 maja i 12 maja - był przyrost dobry i progesteron 30
Także nie chce już więcej sprawdzać bety i męczyć żył bo mam nadzieję dostanę skierowanie na badania krwi 🤞i jakoś te krew będą musieli pobrać

Ja się ogólnie dość dobrze czuje, nie mam żadnych plamien póki co i podchodzę ze spokojem to moja pierwsza ciąża

Ja nie robię. Nie chce się stresować czy na pewno dobry przyrost czy nie 😉
Bylam na becie 10 maja i 12 maja - był przyrost dobry i progesteron 30
Także nie chce już więcej sprawdzać bety i męczyć żył bo mam nadzieję dostanę skierowanie na badania krwi 🤞

Ja się ogólnie dość dobrze czuje, nie mam żadnych plamien póki co i podchodzę ze spokojem to moja pierwsza ciąża
Mnie właśnie niepokoiła beta, ale ostatnia robiłam 13.05. Odpuściłam od tamtej chwili, bo tak samo jak Ty zero plamień i innych niepokojących oznak. 😊 teraz myśle czy jutro zrobić czy już lepiej poczekać.

Mnie właśnie niepokoiła beta, ale ostatnia robiłam 13.05. Odpuściłam od tamtej chwili, bo tak samo jak Ty zero plamień i innych niepokojących oznak. 😊 teraz myśle czy jutro zrobić czy już lepiej poczekać.
Dobrze pamietam ze miałaś takie niskie przyrosty bety? :/
koniecznie daj znać jak już będziesz w środę po wizycie 😘

Jesli wynik bety ma Cię uspokoić to zrób 🙂
Ale czy to coś zmieni? Na obecnym etapie już powinno wyjść na USG czy ciąża rozwija się prawidłowo ❤️ no chyba, że martwiły Cię przyrosty wcześniejsze to można porównać

Dobrze pamietam ze miałaś takie niskie przyrosty bety? :/
koniecznie daj znać jak już będziesz w środę po wizycie 😘
Tak, tak.
Ostatnia miesiączka 11.04
Owulacja: 26.04/27.04
2.05 poniżej 2
10.05 56,4
12.05 75 (wynik sprawdzany 2-krotnie z tej samej próbki)
13.05 89,1
W głowie miałam myśl, że nie dotrzymam do wizyty. Ale na razie (odpukać) zero złych oznak.

Tak, tak.
Ostatnia miesiączka 11.04
Owulacja: 26.04/27.04
2.05 poniżej 2
10.05 56,4
12.05 75 (wynik sprawdzany 2-krotnie z tej samej próbki)
13.05 89,1
W głowie miałam myśl, że nie dotrzymam do wizyty. Ale na razie (odpukać) zero złych oznak.
No te przyrosty są słabe... Podziwiam Cię że tak to zostawiłaś w spokoju, bo teraz tam może się dziać wszystko... A sprawdzałas proga? Ja na pewno sprawdzilabym i proga i betę przed wizytą żeby lekarz miał już jakiś pogląd sytuacji, gdyby okazało się że nie ma pęcherzyka w macicy. Oczywiście życzę Ci żeby było wszystko w porządku, ale takie wyniki na początku mogą nie wróżyć nic dobrego...

reklama
Do góry