reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Ja dokładnie te same :) ale w ciąża+ nie podoba mi się że apka przekłamuje o tyg wielkość zarodka. Że jak teraz np skończyłam 8 tyg, to wielkościowo zarodek odpowiada ich 7 tyg, co jest trochę deprymujące, że trzeba się cofać. Jak miałam USG i wg niech było 6+1 to w apce ta wielkość była jako 5 tyg...
No właśnie zauważyłam to, podobają mi się realistyczne obrazki, dźwięki 😊

reklama
Nie mogę się już doczekać! Moja ostatnia ciąża zatrzymała się w 7t5d więc próbuje wyłączyć głowę i czymś się zająć żeby o tym nie myśleć, ale na dłuższą metę się nie da 🤷‍♀️
No pewnie do samej wizyty będzie stres czy wszystko jest ok... Trzeba byc dobrej myśli, nic innego nam nie pozostało 😊

Musimy być wszystkie dobrej myśli, to nasze gdybanie nie pomoże, a wręcz może zaszkodzić naszym fasolkom. 🤞🏻 Piszcie koniecznie po wizytach, ja tez w środę dam znać ❤️🤞🏻

reklama
Do góry