ola070197
Fanka BB :)
Mnie na początku jak dowiedziałam się o ciąży czułam kłucie. Teraz to może raz dziennie albo i nie.Dziewczyny, czy was tez czasem kłuje w jajniku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie na początku jak dowiedziałam się o ciąży czułam kłucie. Teraz to może raz dziennie albo i nie.Dziewczyny, czy was tez czasem kłuje w jajniku?
Tak jak nie w jednym to w drugimDziewczyny, czy was tez czasem kłuje w jajniku?
@becia.25@black_angel co tam u Ciebie kochana? Jak sytuacja?
cieszę się, że masz już to za sobą. Wiem jak Ci ciężko. Ale musisz być silna podnieść się i wrócić do dzieci powodzenia@becia.25
Dziękuję za pamięć
Wczoraj dostalam bólu i plamienia, pojechalam na tą samą izbę przyjęć i powiedziałaam, ze nie dam sie stąd odesłać, bo boję sie, że umrę a mam dzieci.
7 tydz, ciąża żywa w lewym jajowodzie, mimo, ze nie chcialam, usłyszałam tętno, ogromne rozżalenie. Ale nie chcialam plakać, po wybudzeniu się juz po wszystkim dostałam spazmów, nie moglam oddechu zlapać.
Laparaskopowo usunięto mi jajowód z jajnikiem i tą ciążą.
Czuje sie dobrze, nie boli mnie mocno, nie rozpaczam, za 3 cykle mogę starać sie dziecko, jesli tylko chcę. Cieszę się, że już mam to za sobą i że żyję.
Dobrze Ze nie dałaś się odesłać do domu…@becia.25
Dziękuję za pamięć
Wczoraj dostalam bólu i plamienia, pojechalam na tą samą izbę przyjęć i powiedziałaam, ze nie dam sie stąd odesłać, bo boję sie, że umrę a mam dzieci.
7 tydz, ciąża żywa w lewym jajowodzie, mimo, ze nie chcialam, usłyszałam tętno, ogromne rozżalenie. Ale nie chcialam plakać, po wybudzeniu się juz po wszystkim dostałam spazmów, nie moglam oddechu zlapać.
Czuje sie dobrze, nie boli mnie mocno, nie rozpaczam, za 3 cykle mogę starać sie dziecko, jesli tylko chcę. Cieszę się, że już mam to za sobą i że żyję.
Szkoda, że nas nie słuchałaś jak odrazu Ci mówiliśmy, że to CP. Jeszcze na mnie naskoczyłaś jakbym była Ci wrogiem. Może gdybyś zareagowała wtedy, to nie straciłabyś jajowodu Najważniejsze, że żyjesz. Zdrowia życzę.@becia.25
Dziękuję za pamięć
Bardzo mi przykro@becia.25
Dziękuję za pamięć