królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Szkoda, że nas nie słuchałaś jak odrazu Ci mówiliśmy, że to CP. Jeszcze na mnie naskoczyłaś jakbym była Ci wrogiem. Może gdybyś zareagowała wtedy, to nie straciłabyś jajowodu Najważniejsze, że żyjesz. Zdrowia życzę.
A my dzisiaj zaczynamy już 8 TC I rano na powitanie, żeby za dobrze nie było, beżowy śluz... Niech już będzie ten 26.05.
Na podstawie twojej diazgnozy na pewno nie uznaliby ze to ciąża pozamaciczna, skoro na skierowanie lekarza nosem kręcili. Mam koleżankę na sali jest w 6 tyg cp i nic nie robią, bo nic nie widzą, obserwują, takze chyba nie masz pojecia jakie jest postepowanie w przypadku cp i ze nikt w 4 czy 5 tyg na podstawie gdybania nie podejmuje sie dzialań, sluchalam lekarza prowadzącego, ktory mówił, zrob bete zrobimy za tydz usg moze ciaza mlodsza i jak to sie nie okazalo, to wysłał mnie do szpitala. A ja go posluchalam.
Nie wypowiadaj sie w moim temacie, skoro wnioskujesz, ze jestem sama sobie winna tej sytuacji i ze to moja wina, ze jajowód jest wyciety. Jeszcze moze sama tego chciałam i dziewczyny co maja usuniete jajowody też.
Wiecej empatii, dziewczyno swoja ciążę dopiero zaczęłaś i w niczym gwarancji nie masz, a w razie nieszczęścia obys nie trafila na taką zyczliwą kolezankę z forum.