reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Jak się czujecie dziewczyny?
Też macie zgagę jak tylko cokolwiek zjecie? Mnie dzisiaj w środku nocy obudziła taka zgaga, ze aż mi było niedobrze. Śmiejemy się z mężem, że nazwiemy malucha Zgaga. 😂
A teraz czekam na wyniki bety. Miałam nie powtarzać, ale dla własnego spokoju dzisiaj poszłam i siedzę jak na szpilkach, żeby był prawidłowy przyrost…
Dzieje się czasem w podbrzuszu i jajnikach,dodatkowo piersi bolą,rano metaliczny posmak, oprócz tego czuje się super.Jaką miałaś pierwsza betę i w którym DC?

reklama
Kochane, co za szpital !!!!
Najpiers ginekolog musi mnoe zbadac, wyblagslam wizyte na 20.05 a nie na 26.05 i chocby skaly sraly, nie chca mnie tu wcześniej, on zdecyduje co dalej. Robic bete i proga dzis na te wizyte ?
Omg serio 😱 odesłali Cię z kwitkiem bo masz przyjść za dwa dni?
No ja bym zrobiła, żeby wiedzieć na czym stoisz.

Najpiers ginekolog musi mnoe zbadac, wyblagslam wizyte na 20.05 a nie na 26.05 i chocby skaly sraly, nie chca mnie tu wcześniej, on zdecyduje co dalej. Robic bete i proga dzis na te wizyte ?
Ja bym prywatnie gdzieś pilnie udała się na wizytę. Zrobiła te badania żeby mieć w razie czego :/

Ja bym prywatnie gdzieś pilnie udała się na wizytę. Zrobiła te badania żeby mieć w razie czego :/
Właśnie badanie zrobię, ale nie wiem czy jest sens udawac się przed ptk wizytą prywatnie jeszcze, skoro juz wiem na czym stoję, 99% pozamaciczna bo niby co innego.
Nic juz mi do glowy nie przychodzi.
@31.03
Cykl 28-32
Jeszcze stosunki sprawdzilam
9.04
10.04
12.04
13.04
18.04
25.04 beta 5,48 prog 8
27.04 beta 19,66 prog 14
29.04 beta 73,74 prog 18
9.05 beta 862,3 prog 10.90
11.05 beta 1217 prod 10.40
12.05 beta 1432
Zrobie dzis betę i prog i czekam na usg 20.05 on bedzie mnie kierował na oddział

reklama

Nie masz tam innego szpitala?
Serio ja po prostu jechałam rano, mówiłam że mam podejrzenie CP (bez skierowania) i za każdym razem (byłam tak kilka razy, bo czekali na rozwój wydarzeń) miałam pobieraną krew na betę i badanie USG. Nikt mi nie kazał chodzić do "mojego" lekarza, wszystko na Izbie przyjęć. Szpital ginekologiczno-położniczy

Mam nadzieję, że wzięłaś tę odmowę zbadania na piśmie, żeby była jakaś podkładka jakby Ci się coś stało

Do góry