reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Jak się czujecie dziewczyny?
Też macie zgagę jak tylko cokolwiek zjecie? Mnie dzisiaj w środku nocy obudziła taka zgaga, ze aż mi było niedobrze. Śmiejemy się z mężem, że nazwiemy malucha Zgaga. 😂
A teraz czekam na wyniki bety. Miałam nie powtarzać, ale dla własnego spokoju dzisiaj poszłam i siedzę jak na szpilkach, żeby był prawidłowy przyrost…
Dzieje się czasem w podbrzuszu i jajnikach,dodatkowo piersi bolą,rano metaliczny posmak, oprócz tego czuje się super.Jaką miałaś pierwsza betę i w którym DC?

reklama
Kochane, co za szpital !!!!
Najpiers ginekolog musi mnoe zbadac, wyblagslam wizyte na 20.05 a nie na 26.05 i chocby skaly sraly, nie chca mnie tu wcześniej, on zdecyduje co dalej. Robic bete i proga dzis na te wizyte ?
Omg serio 😱 odesłali Cię z kwitkiem bo masz przyjść za dwa dni?
No ja bym zrobiła, żeby wiedzieć na czym stoisz.

Najpiers ginekolog musi mnoe zbadac, wyblagslam wizyte na 20.05 a nie na 26.05 i chocby skaly sraly, nie chca mnie tu wcześniej, on zdecyduje co dalej. Robic bete i proga dzis na te wizyte ?
Ja bym prywatnie gdzieś pilnie udała się na wizytę. Zrobiła te badania żeby mieć w razie czego :/

Ja bym prywatnie gdzieś pilnie udała się na wizytę. Zrobiła te badania żeby mieć w razie czego :/
Właśnie badanie zrobię, ale nie wiem czy jest sens udawac się przed ptk wizytą prywatnie jeszcze, skoro juz wiem na czym stoję, 99% pozamaciczna bo niby co innego.
Nic juz mi do glowy nie przychodzi.
@31.03
Cykl 28-32
Jeszcze stosunki sprawdzilam
9.04
10.04
12.04
13.04
18.04
25.04 beta 5,48 prog 8
27.04 beta 19,66 prog 14
29.04 beta 73,74 prog 18
9.05 beta 862,3 prog 10.90
11.05 beta 1217 prod 10.40
12.05 beta 1432
Zrobie dzis betę i prog i czekam na usg 20.05 on bedzie mnie kierował na oddział

reklama

Nie masz tam innego szpitala?
Serio ja po prostu jechałam rano, mówiłam że mam podejrzenie CP (bez skierowania) i za każdym razem (byłam tak kilka razy, bo czekali na rozwój wydarzeń) miałam pobieraną krew na betę i badanie USG. Nikt mi nie kazał chodzić do "mojego" lekarza, wszystko na Izbie przyjęć. Szpital ginekologiczno-położniczy

Mam nadzieję, że wzięłaś tę odmowę zbadania na piśmie, żeby była jakaś podkładka jakby Ci się coś stało

Do góry