reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Dla mnie też jest to szok, bo w sali miałam dziewczynę która też czekała bo bardzo chciała wierzyć w to, że to "tylko" poronienie i na IP trafiła już z pękniętym jajowodem o 3 nad ranem, z pół litra krwi w otrzewnej. I co? Jej też by się kazali zapisać na za tydzień do lekarza? No bez jaj. (tu jeszcze taka dygresja, że dziewczyna do tego "mojego" szpitala miała ponad 100km, ale wiedziała że u niej rzeźnia)
Albo jak się tam przyjeżdża z porodem to też najpierw trzeba czekać na zapis do lekarza i on zdecyduje czy rodzimy dziś czy za tydzień? - dla mnie serio to się do zgłoszenia nadaje, jak by ktoś chciał do mediów to mogę pomóc jak coś ;)

reklama
U mnie Beta w 26dc 70.50 a w 28dc 285.58 i teraz już czekam do wizyty dziś mam 33dc a wizyta 27Maj

Super przyrost. Ja nadal czekam na wyniki, niedługo powinny być. Pierwsza wizyta 06.06.
Po 3 poronieniach strach jest ogromny, ale trzeba być dobrej myśli.
Tez jestem po 3 poronieniach. Jutro będę robiła betę piąty raz z zalecenia lekarza 🙈. Już nie mają gdzie się wkuwać 🙈.

reklama
Do góry